ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (18:00 OTE TV)

Έτοιμη η ΑΕΛ

* Με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο της * Στην αποστολή και ο Ναγιάρ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2015 8:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Οι Έλληνες περνούν πολύ δύσκολες στιγμές από το 3ο σκληρό μνημόνιο και στη θεσσαλική πρωτεύουσα η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη να υπογράψει σήμερα στο AEL FC ARENA, το 4ο…μνημόνιο νίκης.

Στο παλατάκι λοιπόν οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν στις 18:00 τον Εργοτέλη, με μοναδικό στόχο να κατακτήσουν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο και να δείξουν ότι αυτή η ομάδα φέτος είναι αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε, να επανέλθει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Η λαρισινή ομάδα αναμένεται ότι θα έχει τη στήριξη χιλιάδων φίλων της που θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της και επιδίωξή της είναι, να κάνει το αυτονόητο.

Να παίξει δηλαδή από την αρχή δυνατά και με πάθος, έτσι ώστε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και να υποχρεώσει σε ρόλο παθητικό τον αντίπαλό της.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, διότι έχει στο ρόστερ της αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά αν τους δοθεί ευκαιρία.

Και ευκαιρία δεν πρέπει να τους δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που αν είναι προσεκτικοί από την αρχή της αναμέτρησης και εφαρμόσουν πιστά τις εντολές του προπονητή τους Ράτκο Ντόστανιτς, τότε και σήμερα θα δώσουν τη χαρά που περιμένουν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα η προετοιμασία της ομάδας και μοναδική απουσία είναι αυτή του Βασίλη Κουτσιανικούλη ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και αν όλα πάνε καλά ενδέχεται να επανέλθει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαφορετικά θα είναι διαθέσιμος για το γειτονικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, την 1η Νοεμβρίου.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ναγιάρ, που δεν έπαιξε στα προηγούμενα ματς, καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λαμία αισθάνθηκε βαρύ τον δικέφαλο και έτσι η τεχνική ηγεσία δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μασούρας, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Χωρίς τον Λαρισαίο Βασίλη Ρέντζα ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο Εργοτέλης.

Οι Αχμέντ Καμαρά και Ζαν Κούρτι , όπως και ο Νέναντ Ίνιατς, λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους, ενώ ο Γάσα Καμαρά ζήτησε παράταση της επιστροφής του, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Η 18μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς αποτελείται από τους: Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Γενιτσαρίδη, Στεβάνοβιτς, Άλλα, Γρομητσάρη, Ντος Σάντος, Λεονάρντο, Κυριακόπουλο, Γιαλούση, Φουκαράκη, Αυγενικού, Μπουρσέλη, Γαρεφαλάκη, Καλέ, Μάνο, Παμλίδη και Δωματά.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο 31χρονος ρέφερι, Άγγελος Αγγελάκης, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στο AEL FC ARENA . Βοηθοί του θα είναι ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κατσικογιάννης επίσης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Τεβεκέλης επίσης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαμίχος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επτά φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Εργοτέλης, σε επίσημους αγώνες στη Λάρισα. Τους «βυσσινί» ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την κρητική ομάδα, όταν είναι γηπεδούχος. Η λαρισινή ομάδα έχει κερδίσει τέσσερα παιχνίδια, δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι και ένα παιχνίδι έχουν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι». Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ΑΕΛ με 12-9.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη

03/11/2002 ΑΕΛ-Εργοτέλης 0-0 Γ' Εθνική

03/12/2006 ΑΕΛ-Εργοτέλης 2-1 Α' Εθνική

13/04/2008 ΑΕΛ-Εργοτέλης 3-2 Α' Εθνική

28/02/2009 ΑΕΛ-Εργοτέλης 3-2 Α' Εθνική

14/03/2010 ΑΕΛ-Εργοτέλης 1-0 Α' Εθνική

20/03/2011 ΑΕΛ-Εργοτέλης 3-3 Α' Εθνική

26/11/2012 ΑΕΛ-Εργοτέλης 0-1 Β' Εθνική

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε χθες της Ζακύνθου με 1-0 και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Αλέξης Τσεμπερίδης-πρώην παίκτης της ΑΕΛ-στο 53ο λεπτό πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων, ενώ με δέκα παίκτες αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι από το 62', λόγω αποβολής του Ζαουάντ Ζαϊρί.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΘΕΣ

Αγρ.Αστέρας-Ζάκυνθος 1-0

ΣΗΜΕΡΑ

18:00 ΑΕΛ-Εργοτέλης OTE Sport 7 HD

ΑΥΡΙΟ

16:00 Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός

16:00 Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας

16:00 Παναχαϊκή-Τρίκαλα

ΔΕΥΤΕΡΑ

15:30 Καλλιθέα-Πανσερραϊκός

16:00 Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

18:00 Χανιά-Κισσαμικός

18:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης OTE TV

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. ΑΕΛ      7-1   9

2. Τρίκαλα       6-3   7

3. Αγρ. Αστέρας (4 αγ.)   4-3   7

4. Κέρκυρα      4-1   6

5. Ζάκυνθος (4 αγ.) 3-4   4

6. Απόλλων Σμύρνης       3-3   4

7. Εργοτέλης   3-3   4

8. Αχαρναϊκός 2-2   4

9. Χανιά   1-1   4

10. Αναγέννηση Κ.  1-1   4

11. Λαμία        2-4   4

12. Παναχαϊκή         3-1   3

13. Πανσερραϊκός   3-3   3

14. Ολυμπιακός Β.  2-3   3

15. Καλλιθέα   1-3   3

16. Κισσαμικός        2-2   2

17. Παναιγιάλειος   0-2   1

18. Πανελευσινιακός      2-9   0

* Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Γ.Σ.Λ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ενώνει, είναι η αγαπημένη  ομάδα της πόλης και κοντή της βρίσκονται όλα τα σωματεία.

Με ανακοίνωσή  του λοιπόν ο Γ.Σ.Λ. 1928 καλεί τους φιλάθλους της πόλης να δώσουν δυναμικό "παρών" σήμερα στο AEL FC ARENA, αλλά και αύριο στο κλειστό του Αλκαζάρ για το ξεκίνημα της μπασκετικής ΑΕΛ. Αναλυτικά: «Η διοίκηση, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Γ.Σ.Λ. 1928 καλούν τους φιλάθλους της πόλης μας να παρευρεθούν δυναμικά στη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Εργοτέλη και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη κατηγορία της Super League, όπου και ανήκει. Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στην ερασιτεχνική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Λ. καλή αρχή στο ξεκίνημα που κάνει στη Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ και να πραγματοποιήσει όλους τους αγωνιστικούς στόχους της. Θέλουμε να παρακινήσουμε τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν στον πρώτο επίσημο αγώνα που δίνει στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το μπάσκετ παραμένει ισχυρό στην πόλη της Λάρισας».

*Όπως έγινε γνωστό με νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ τα γραφεία που λειτουργούν στον 5ο όροφο επί της οδού Κύπρου 72, θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα  από τις 10:00 έως τις 14:00 για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass