ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

Τα παιδιά έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση

* Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2015 8:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει αύριο στην έδρα του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης την Πύδνα Κίτρους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος).

Οι «Πράσινοι» πέτυχαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Νεοκαισάρεια επί του Αχιλλέα με 2-1 την περασμένη Τετάρτη και ασφαλώς αυτή η επιτυχία τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Για την αυριανή αναμέτρηση ο τεχνικός του Οικονόμου Τάσος Μπεριτζάς σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τη Νεοκαισάρεια, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν όπως έπρεπε, κερδίζοντας ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς.

Έχουν αποκτήσει λοιπόν αυτοπεποίθηση και όπως βλέπω στις προπονήσεις, έχουν μεγάλη θέληση και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Μπορούν δε να παίξουν σαν ίσος προς ίσο όποια ομάδα κι είναι απέναντί τους.

Αύριο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια νεοφώτιστη μεν ομάδα στην κατηγορία, όμως έχει υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και με 12ο παίκτη τον κόσμο που καλούμε να έρθει στο «Γιώργος Μητσιμπόνας», ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, γνωρίζοντας πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Για τον αυριανό αγώνα εν τω μεταξύ δεν υπολογίζονται και πάλι οι Σιάτρας, Παπαγεωργίου, Καραβασίλης που δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Τάσος Μπεριτζάς, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς που αντιμετώπισαν.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να αποθεραπευθούν πλήρως τις επόμενες ημέρες και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής (25 Οκτωβρίου) με την Α.Ε.Φαρκαδόνας (εντός έδρας).

Να σημειώσουμε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που αντιμετώπισε ο Δημητρέλης και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass