ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ:

Eφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη

* Η ομάδα μας αδικείται από τη βαθμολογική της θέση

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2015 8:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μόλις δύο βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας έχει ο Τύρναβος 2005 και ασφαλώς δεν είναι το ξεκίνημα που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας.

Όμως στην 4η αγωνιστική δεν τελειώνει το πρωτάθλημα και κανένας δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες της ομάδας, η οποία απαρτίζεται με νεαρούς παίκτες που χρειάζονται πίστωση χρόνου για να δείξουν την αξία τους.

Την περασμένη Τετάρτη στην Άρτα οι «κυανέρυθροι» έκαναν την καλύτερη φετινή εμφάνιση, όμως στις καθυστερήσεις έχασαν από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, με σκορ 1-0.

Παρά τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η ομάδα, ο τεχνικός της Μιλτιάδης Ζιάκας πιστεύει πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και είναι αισιόδοξος ότι στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο Τύρναβος θα πάρει αυτό που αξίζει.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μελιβοιώτη προπονητή: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για εμάς, αν και προσωπικά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να βγάλουμε θετικά ή αρνητικά συμπεράσματα.

Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο όπου ήμασταν κακοί και δεν το κρύβουμε, στα άλλα τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε βάσει απόδοσης.

Μπορεί λοιπόν βαθμολογικά η ομάδα να μην πήρε αυτό που έπρεπε, όμως με την αγωνιστική μας εικόνα δείχνουμε πως έχουμε μια ομάδα με παιδιά που δουλεύουν και προσπαθούνε πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα ανταμειφθούν.

Για αύριο καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως τα παιδιά είναι αποφασισμένα όσο ποτέ άλλοτε, έχουν «πεισμώσει» και έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη».

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Για την αυριανή αναμέτρηση ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιλτιάδης Ζιάκας θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Γιάννη Χρηστίδη, ο οποίος επανέρχεται μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Επίσης στη διάθεσή του θα είναι και οι Μητσογιάννης, Νασιάκος, που δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass