Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος φιλικός Enduro Κισσάβου

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 12:56


(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Με 92 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από τη γειτονική Βουλγαρία, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή ο 1ος φι­λικός Enduro Κισσάβου.

Η διοργάνωση ανήκε στην Ομάδα Enduro Κισσάβου με αρωγό τον Δήμο Αγιάς και την Κοινωφελή του Επιχείρηση «Καλυψώ».

Η πανέμορφη διαδρομή, συνολικού μήκους 85 χιλιομέτρων στις πλαγιές του νοτιοανατολικού Κισσάβου, είχε ως αφετηρία και τερματι­σμό της την κεντρική πλατεία της Αγιάς. Η εκκίνηση έγινε στις 11 το πρωί και οι μοτοσυκλετιστές μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα ασφαλτό­δρομου μπήκαν σε διαδρομές εκτός δρόμου και μονοπάτια σε μια δυνα­μική πορεία που χωρίζονταν σε αρκετά σημεία σε κατηγορία pro που είχε απαιτητικά, δυναμικά και τεχνικά κομμάτια για αναβάτες με αρκετή εμπειρία και σε κατηγορία hobby για λιγότερο έμπειρους.

Ανά τακτά διαστήματα και σε καίρια σημεία υπήρχαν άτομα της διοργάνωσης για την καλή και ασφαλή κίνηση των συμμετεχόντων, ενώ παρούσες ήταν οι Ομάδες Διάσωσης και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο ανεφοδιασμός έγινε περίπου στα 40 χιλιόμετρα, στο χωριό Μεγαλό­βρυσο.

Πέραν των αναμνηστικών που δόθηκαν στους μοτοσυκλετιστές, τιμήθηκε για τη συμμετοχή του, μα κυρίως για την πολύχρονη ενασχό­λησή του με το Ελληνικό Enduro, τις πολλές και μεγάλες του διακρίσεις και πάνω απ’ όλα για τη σημαντική του προσφορά σ’ αυτό, ο επί 11 φο­ρές πρωταθλητής Ελλάδας Βασίλης Σιαφαρίκας. Η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Βασίλη Βαλάρη και την Ομάδα Enduro Κισσάβου, παρουσία της αντιδημάρχου Αγιάς Χρι­στίνας Γιαννουλέα, η οποία δήλωσε «Πολλά συγχαρητήρια σε όσους ερ­γάστηκαν για να έχουμε μια καλή διοργάνωση στον πρώτο φιλικό enduro Κισσάβου. Μέσα από αυτή την προσπάθεια αναδεικνύεται ο τό­πος μας και οι δυνατότητές του. Τα  κάστανα της Καρύτσας, τα μανιτά­ρια της Ανατολής, η ανάβαση του Ε.Ο.Σ., τα δώρα της γης στη Σκήτη, το πρώτο φιλικό enduro, ο ποδηλατικός αγώνας Μεγαλοβρύσου και ο κο­λυμβητι­κός μαραθώνιος είναι κάποιες από τις διοργανώσεις του Οκτω­βρίου που πλέον αποτελούν θεσμό για την περιοχή χαρίζοντας σε όλους όμορφες στιγμές από έναν όμορφο τόπο όπως ο Δήμος Αγιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass