ΤΑ ΞΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΟΙ «ΣΤΑΡ» ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ

Το φορείο που έσπασε... ταμεία

*Το όνομα της Λάρισας έκανε τον γύρο του κόσμου

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2015 0:36

Τον γύρο του κόσμου έκανε χθες το βίντεο των δύο τραυματιοφορέων της ΑΕΛ στο ματς με τον Εργοτέλη και αν μη τι άλλο σκόρπισε εκτός από προβληματισμό για την ποιότητα των παροχών, πολύ, μα πάρα πολύ γέλιο. Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral (δηλαδή κοινώς έσπασε τα ταμεία) και το όνομα της Λάρισας αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές με αφορμή τη συγκεκριμένη φάση. Δεν ξέρουμε αν μεταφράζεται σε διαφήμιση ή δυσφήμιση αλλά τουλάχιστον η πόλη απέκτησε δύο νέους «σταρ». Τους τραυματιοφορείς της…

Στην Αγγλία ως ποδοσφαιρική χώρα ασχολήθηκαν έντονα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Κάποια λένε πως «το ξέρουμε πως η δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να μην είναι πολύ γνωστή αλλά τώρα έκανε μια επίδειξη του επιπέδου της. Δύο άνθρωποι θα πρέπει να επανεξετάσουν τη σταδιοδρομία τους ως τραυματιοφορείς».

Στη Σουηδία μεταξύ άλλων για παράδειγμα αναρωτιούνται: «Αυτός είναι ο χειρότερος τραυματιοφορέας του κόσμου; Παρακολουθήστε το βίντεο που συνδυάζει γέλιο και κλάμα. Ένα βίντεο με ένα ζευγάρι άθλιων τραυματιοφορέων που πρόσφεραν επιτυχία σε ζωντανή κι όλας σύνδεση».

Στη Γερμανία τόνισαν: «Σίγουρα δεν ασχολείστε με τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος εκτός αν συμβεί κάτι τρελό. Αυτό όμως συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Μια σκηνή που θα περίμενε κανείς σε ένα σκετς Monty Python, αλλά όχι στην πραγματικότητα».

Στην Αυστραλία ένας φίλαθλος σχολιάζει κάτω από το βίντεο: «Αν αυτή είναι μεταφορά τραυματισμένου επαγγελματία αθλητή τότε θα ήθελα να δω τι συμβαίνει σε ερασιτεχνικό επίπεδο».

Στην Ελλάδα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας αναπαρήγαγαν το βίντεο και σχολίασαν το γεγονός ποικιλοτρόπως. Αν μιλήσουμε τώρα για το Facebook και το Youtube τότε πραγματικά το ενδιαφέρον χτύπησε κόκκινο καθώς το συγκεκριμένο βίντεο είχε χιλιάδες likes και shares από κάθε γωνιά του πλανήτη.

*Οι Λαρισαίοι ωστόσο είπαν να το συνεχίσουν λίγο το χιούμορ τους καθώς κάποιοι ζήτησαν ακόμα και… πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση καθώς ο παίκτης του Εργοτέλη ανατρέπει τον τραυματιοφορέα δύο φορές στη μεγάλη περιοχή. Το χιούμορ μας μην χάσουμε. Μόνο αυτό μας έμεινε.

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass