Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FITNESS

Για τον Λαρισαίο γυμναστή Αλέξη Μπατρακούλη

Δημοσίευση: 15 Νοε 2015 7:58

Ο Αλέξης Μπατρακούλης, o γνωστός Λαρισαίος γυμναστής με 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του Fitness και Τoμεάρχης Personal Training στη GRAFTS (Greek Aerobics & Fitness Training School), που αποτελεί το μεγαλύτερο και διεθνώς διαπιστευμένο ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο για επαγγελματίες fitness στην Ελλάδα, προσκλήθηκε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια (Bαρκελώνη 2012, Boυδαπέστη 2013, Άμστερνταμ 2014, Νέα Υόρκη 2014) να συμμετέχει ως βασικός εισηγητής στη Διεθνή Συνάντηση Προτύπων, που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Το θέμα που παρουσίασε αφορούσε στη μελλοντική εξέλιξη του Προσωπικού Γυμναστή και την αναγκαιότητα εξειδίκευσης και αναβάθμισής του ως Ειδικός Άσκησης στη Διαχείριση Βάρους, ως απάντηση στην παγκόσμια επιδημία της υπερβαρότητας και παχυσαρκίας. Αυτό το ετήσιο συνεδριακό γεγονός συγκεντρώνει τον ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ, στην προσπάθεια δημιουργίας εκπαιδευτικών προτύπων για τους επαγγελματίες fitness και τους παρόχους κατάρτισης και πιστοποίησης. Παράλληλα, συμμετείχε στη συνεδρίαση της 8μελούς Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επαγγελματικών Προτύπων που αποτελεί το αρμόδιο όργανο για τη δημιουργία και ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων για τους επαγγελματίες στον τομέα του Fitness, στην οποία κατέχει τη θέση του διορισμένου μέλους ως Τεχνικός Εμπειρογνώμονας και Επικεφαλής Ομάδων Εργασίας. Για εξατομικευμένα προγράμματα Personal Τraining με επιστημονική καθοδήγηση επικοινωνήστε με τον Αλέξη Μπατρακούλη στο 6932547539.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass