ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μάχες μέχρι το τέλος…

*Στον Τύρναβο σκέφτονται την ενίσχυση μετά και την έκτη ισοπαλία

Δημοσίευση: 17 Νοε 2015 8:32

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μάχες μέχρι το τέλος καλούνται να δώσουν ο Οικονόμος, ο Δωτιέας Αγιάς και ο Τύρναβος 2005 στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος), που ήδη μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές που διεξήχθησαν, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης και της Αγιάς βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στη συνέχεια για την παραμονή, καθώς υποβιβάζονται σύμφωνα με την προκήρυξη οκτώ ομάδες και πρέπει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να μην υπάρξει χαλάρωση.

Όσον αφορά στον Τύρναβο 2005 μετά τον υποβιβασμό από την Football  Leauge, δείχνει ότι με τα νέα παιδιά που παλεύουν φιλότιμα σε όλα τα ματς δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, υπάρχει παράλληλα  μεγάλη ατυχία και οι διοικούντες  σκέφτονται την ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στον Οικονόμο είναι ευχαριστημένοι για το ότι  οι παίκτες μετά τη ισοφάριση σε 2-2 βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και διαμόρφωσαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων,  το τελικό 3-2.

Και βέβαια στον Δωτιέα κρατούν και πάλι το γεγονός ότι οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν  δυνάμεις αντιδρώντας στο 2-0 και ισοφαρίζοντας σε 2-2, ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι δύσκολα θα γυρίσει.

Αντίθετα στον Τύρναβο τα έχουν με την ατυχία, διότι η ομάδα στα περισσότερα ματς δείχνει καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται να υπάρξει και αποτελεσματικότητα για να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Δύο λευκές ισοπαλίες και 19 γκολ είχε η δέκατη αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο  Βασίλιεβιτς του Καραϊσκάκη ο οποίος πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη Νεοκαισάρεια, πέρασε στην κορυφή με 4 γκολ, όπου βρίσκεται και ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Δωτιέα Αγιάς. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ της κατηγορίας:

4 γκολ:  Αναστασίου (Πύρασος), Καντού (Οπούντιος), Ευαγγέλου, Βασίλιεβιτς (Καραϊσκάκης), Τσατσαλίδης (Δωτιέας)

3 γκολ: Τσιουρέλης (Πύρασος), Στεφανίδης (Θεσπρωτός), Μπουσινάκης, , Καβαλλάρης  (Καραϊσκάκης), Γκούρτσας (Αιγινιακός), Κατσιαμήτας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Πετρουζέλης (Πύδνα), Ραμάι (Δωτιέας), Κρεββατάς(Νίκη Βόλου)

2 γκολ: Γκίκας, Γουτούλης, Κορέτα (Ρήγας Φεραίος), Γεωργίου (Πιερικός), Νικούλης, Ετόφ (Φαρκαδόνα), Δερμιτζόγλου, Καρακατσάνης, Γουέλκαμ (Αιγινιακός), Ζαχαράκης (Νεοκαισάρεια), Τσιρογιάννης (Δωτιέας), Χρηστογιάννης (Φιλιππιάδα), Πέντσας (Θεσπρωτός), Κανελλόπουλος (Νίκη Βόλου), Βούζας (Tσαριτσάνη), Καράμπελας (Πιερικός), Μακράκης, Τσιούνης (Πύδνα), Γεωργουσόπουλος (Φωκικός)

1 γκολ: Γιατζιτζόγλου, Αραμπατζής (Αιγινιακός), Στεφανής (Πύρασος), Δημητρίου, Χούσος  (Καραϊσκάκης), Κωνσταντίνου, Κεϊτά (Αχέρων Καναλακίου), Νάκας, Λαζαρίδης, Τσαγκαράκης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Γήτας, Λάππας, Παπαρούνας (Φιλιππιάδα), Γεωργίου, Τζερεμές, Μπίκας (Θεσπρωτός), Νάκας, Κόλα, Μπαλαράμπε (Νίκη Βόλου), Κωστόπουλος, Τόλιος, Μπαλής, Καραβασίλης, Καραγιάννης (Τσαριτσάνη), Σπυριδάκης (Οπούντιος), Τσεβάς, Ιορδανίδης, Κουρούπης (Πιερικός), Σεχολάρι, Όττα, Κόλα, Δημητρίου, Δήμας, Κυπαρίσσης (Πύδνα Κίτρους), Κοτζαθανάσης (Πύρασος), Ζενούνι (Ρήγας Φεραίος), Λίταινας, Σβερκούλης, Παπαχρήστος, Μπαξεβάνου, Παπαϊωάννου (Τύρναβος), Διβανές, Μηνάς, Πολυζόπουλος, Ιακωβάκης, Κουμπούρας, Φορτούνης, Γκουντρουμπής (Φαρκαδόνα), Καμβύσης, Σελάνζι, Γεωργαντόπουλος, Αραπίτσας (Φωκικός), Καφούσιας (Δωτιέας).

*Έχει αφαιρεθεί ένα γκολ με πέναλτι του Γεωργίου και από ένα γκολ στους Μέτσε και Ναουμίδη της Νίκης Βόλου για το μηδενισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass