Ο Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ 13ος ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Έκανε τον Τύρναβο περήφανο

* Τερμάτισε πρώτος από όλους τους Θεσσαλούς

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 8:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μια νέα μεγάλη επιτυχία για τον Τυρναβίτη ταλαντούχο αθλητή μεγάλων αποστάσεων Νίκο Τσικούρα ο οποίος συμμετείχε στον 33ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων 195 μέτρων.

Ο Νίκος Τσικούρας έχοντας προετοιμαστεί το προηγούμενο διάστημα με την επίβλεψη του Γιάννη Περήφανου του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, όπου μέλος είναι ο αθλητής, κατάφερε ανάμεσα σε 43.000 συμμετέχοντες αθλητές από 220 χώρες να έρθει 13ος στη γενική κατάταξη με χρόνο 2 ώρες 41 λεπτά και 35 δεύτερα.

Σαφώς ικανοποιημένος ο φτερωτός Τυρναβίτης αθλητής μιλώντας στην «Ε» δήλωσε ικανοποιημένος γιατί κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ κατά 18 λεπτά.

Στο 20ό χιλιόμετρο αντιμετώπισε πρόβλημα στομαχικών διαταραχών χάνοντας μερικά πολύτιμα λεπτά.

Στο πλευρό του Νίκου Τσικούρα πολλοί Τυρναβίτες φίλοι του συναθλητές και συγγενείς τον περίμεναν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου τον αποθέωσαν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου , αλλά και όλων των δημοτών εξέφρασε στον αθλητή Νίκο Τσικούρα ο δήμαρχος, ο οποίος τον κάλεσε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Τυρνάβου.

Ο κ. Σαρχώσης γνωρίζοντας τη μεγάλη πορεία στον κλασικό αθλητισμό του 24χρονου Τυρναβίτη τον συγχάρηκε για τη νέα του επιτυχία, του ευχήθηκε τα όνειρά να γίνουν πραγματικότητα, και να συνεχίσει να αναδεικνύει το αθλητικό ιδεώδες. Τέλος ο κ. Σαρχώσης, πέρα από την ηθική στήριξη υποσχέθηκε στον Νίκο Τσικούρα ο Δήμος Τυρνάβου να είναι και υλικά αρωγός σε όλες του τις μεγάλες αθλητικές συμμετοχές του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass