ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μέσα ο κόσμος, έξω ο Βέρτζος…

* Διορθωτική ανακοίνωση για τους δικαστές έβγαλε η ΠΑΕ ΑΕΛ * Κλιμακώνεται η διαμάχη μεταξύ Κούγια και Πλεξίδα

Δημοσίευση: 20 Νοε 2015 10:45

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μπορεί να έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση του Μαρτίου για να πάρει άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα αλλά για να φθάσει να συζητάει το ενδεχόμενο θα πρέπει, έστω και αν είναι ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, να κερδίζει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι η Καλλιθέα εκτός έδρας που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της(όσοι πάνε…) αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ «έσβησε» την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή.

Και αν η Καλλιθέα έχει κόσμο, η ΑΕΛ δεν θα έχει τον «άγγελο» της άμυνας τον Άγγελο Βέρτζο που είναι τραυματίας και θα προστεθεί και στους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού όπως ο Μπόγιοβιτς και ο Χοτζάλι (θα κάνει ατομικό πρόγραμμα από Δευτέρα). Επίσης θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπουντόπουλος ενώ επανέρχεται ο Γιοβάνοβιτς που εξέτισε την ποινή του.

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα δεν προβλέπονται θεαματικές αλλαγές με εξαίρεση την επιστροφή του Ουρτάδο που ίσως βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης ανεβασμένοι στις προπονήσεις δείχνουν ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και ο Τάσος Κρητικός(ο νεαρός λογικά θα είναι στην δεκαοκτάδα).

Για τον αγώνα αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει την εξαίρεση του παρατηρητή Χάρη Παναγιωτίδη, διότι εξαιτίας της δικής του έκθεσης και των συμπεριφορών του τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάποιες κρίσεις που είχε κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τους αθλητικούς δικαστές αποδείχθηκαν ανακριβείς με αποτέλεσμα χθες να εκδώσει διορθωτική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί υποχρέωσή της να προβεί σε μια διόρθωση. Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας σχετικώς με τους αθλητικούς δικαστές της Football League, όταν εξεδόθη η πρωτοφανούς αγριότητας απόφαση του αθλητικού δικαστή Βόμβα, η οποία επέβαλε ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 49.750€ πρόστιμο, είχαμε διαμαρτυρηθεί και είχαμε αναφέρει ότι και οι δύο αθλητικοί δικαστές αυτοπροτάθηκαν. Η πραγματικότητα είναι ότι η προϊσταμένη των αθλητικών δικαστών, Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζιου, εξελέγει παμψηφεί από τους συναδέλφους της σε έκτακτη γενική συνέλευση της ολομέλειας των δικαστών του πρωτοδικείου Αθηνών, υπό την προεδρία του Προέδρου Πρωτοδικών και Προέδρου του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως κου Γεωργουλέα. Η Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζιου είναι γνωστή νομικός με μεταπτυχιακές σπουδές και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και χαίρει της απολύτου εκτιμήσεως του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας εκτιμούν και τον πρωτοδίκη κ. Ελευθέριο Βόμβα, αλλά η εμμονή του να μην εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας μας έφερε στην πολύ δύσκολη θέση να προβούμε στην ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και να μην δεχόμεθα να κριθούμε στο μέλλον από αυτόν».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ημέρα συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν η χθεσινή και αναβλήθηκε για τις 26 Νοεμβρίου 2015, η υπόθεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ, ύστερα από σχετικά αιτήματα των δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, Γιώργου Αμπάρη, Νίκου Αραμπατζή.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΡΗΞΗ

Κλιμακώνεται η ρήξη μεταξύ του Αλέξη Κούγια, νυν προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ και του εκπροσώπου της πρώην μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλη Πλεξίδα. Χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε για γραφικές τοποθετήσεις προηγούμενου ιδιοκτήτη με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να απαντάει ότι σύντομα θα υπάρξουν γεγονότα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ με αμείωτη ένταση. Σε αυτό το παιχνίδι ο τεχνικός Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σταμόπουλο και Τζάκσον, γυμνάστηκαν κανονικά οι Λουκάνοβιτς και Σμυρλής, ενώ ο Προκς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα επιστρέφει ο Λεβέντης, που εξέτισε την τιμωρία του.

Για το παιχνίδι με τη λαρισινή ομάδα ο Νίκος Παντέλης δήλωσε τα εξής:

«Το παιχνίδι από μόνο του είναι δύσκολο, η ΑΕΛ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αήττητη και αυτό δείχνει τη δυσκολία του παιχνιδιού αλλά και τη δυναμική του αντιπάλου. Από την άλλη όμως εμείς θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε δείξει το τελευταίο διάστημα ότι έχουμε βρει τα πατήματά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass