ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “LARISSA HANDBALL CLUB”

Το χάντμπολ παίρνει θέση

* Βασ. Γκουράβας: «Θα συνδυάσουμε αθλητικό και κοινωνικό έργο» * Ο Κώστας Βαζούρας ανακοίνωσε και παγκόσμια διοργάνωση τένις με αμαξίδιο

Δημοσίευση: 20 Νοε 2015 10:25

 

Του Σωτ. Κέλλα

Μια ακόμα προσπάθεια εδραίωσης του αθλήματος του χάντμπολ στη Λάρισα, αυτή τη φορά πιο οργανωμένη και πιο διευρυμένη παρουσιάστηκε χθες στην αίθουσα του ΟΥΗΛ από τον επικεφαλής αυτής Βασίλη Γκουράβα με αιχμή του δόρατος την ομάδα Larissa Handball Club.

Είχαν προηγηθεί δυο ακόμα προσπάθειες αυτή της ΑΕΛ , επί προεδρίας του αείμνηστου Κώστα Γραμματίκα και του Άθλου Λάρισας από τον Νίκο Καραβέτζα. Πέρυσι κινήθηκε και ο Ιπποκράτης με συμμετοχή όμως πάλι του Βασίλη Γκουράβα. Και αφού μιλάμε για Λάρισα και χάντμπολ να αναφέρουμε ότι η Λάρισα είχε διαιτητή στην Α' εθνική κατηγορία τον αείμνηστο Γιάννη Λάτσιο.

Χθες ο Βασίλης Γκουράβας παρουσίασε τους στόχους της ομάδας και κυρίως το βάρος που δίνεται στις υποδομές σε συνδυασμό με διοργανώσεις που θα φέρουν οπτικές παραστάσεις στα νέα παιδιά.

Τόνισε ότι η ομάδα θα συνδυάσει το αθλητικό και κοινωνικό έργο γι’ αυτό και προάγει την κοινωνική προσφορά των μικρών αθλητών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας ενώ αναδεικνύει τις πολιτιστικές της δράσεις μέσω της ενεργοποίησης του εθελοντισμού των μελών της για την υποψηφιότητα Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 (σχετική ομιλία έγινε από τη Λία Γκουντρουμπή - Θώμου).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας (τη διάκριση παρέλαβε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από τον μικρό αθλητή (Τέγο) και ο Δήμος Λαρισαίων(την πλακέτα παρέλαβε ο Γιώργος Κωσταρόπουλος από τον αθλητή Δρακωτό) για την προσφορά τους στο άθλημα.

Επίσης δόθηκαν συμβολικά 50 λίτρα λαδιού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και ένα αναμνηστικό δώρο σε εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των προαναφερομένων ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Μιχάλης Αναστασίου(που έκανε και μια προσέγγιση του Κοινωνικού Παντοπωλείου), ο δημοτικός σύμβουλος Ντ. Διαμάντος , ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας Κώστας Τσιτώτας, η πολιτευτής Κατερίνα Ζαχείλα και άλλοι.

Έκπληξη ήταν η πρόσκληση του κ. Γκουράβα στον Κώστα Βαζούρα τον Λαρισαίο αθλητή τένις με αμαξίδιο που ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει για το φθινόπωρο του 2016 παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Λάρισα για να δείξει την άλλη πλευρά του αθλητισμού και τη σημασία απλά μιας πάσας όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλίες από την κ.Μαρία Πλάδα – διατροφολόγο και τον κ.Δημοσθένη Παναγιώτου – ψυχολόγο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων με τους γονείς, τους αθλητές και το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass