ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.30, ΚΛ. ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Με τη γνωστή συνταγή της νίκης η ΑΕΛ

* Α. Παπαδόπουλος: «Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση» * Με 11μελή αποστολή σήμερα στην Καστοριά ο ΓΣΛ (17.00) για το δεύτερο κατά σειρά «διπλό»

Δημοσίευση: 22 Νοε 2015 9:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τη γνωστή συνταγή της αγωνιστικής πειθαρχίας και της σοβαρότητας η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ στοχεύει στην 7η σερί νίκη της αυτή τη φορά απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά τους οποίους θα φιλοξενήσει σήμερα στις 17.30 στο κλειστό του Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου δηλώνουν πανέτοιμοι να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία που διαγράφουν στη φετινή διοργάνωση απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μέχρι τώρα μετρά μόνο μία νίκη. Το στοιχείο αυτό ωστόσο δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος τονίζει «πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα».

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς έχει τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι. Επομένως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός μας έχει μία νίκη αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θέλουμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να ελέγξουμε το παιχνίδι και να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε» κατέληξε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού που όπως πάντα στηρίζει τους «βυσσινί», η ομάδα της ΑΕΛ παρουσιάζεται αισιόδοξη για το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Παπανικολάου, Κονδυλόπουλος, Βλαχούλης, Κουτίνας, Πολίτης, Τζήμας, Παπαΐωάννου, Τσούτσος, Αθανασόπουλος, Μαλτέσιος, Παπακώστας και Φιλιππόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τζίμα-Δαμίγος.

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΓΣΛ

Δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΓΣΛ αυτή τη φορά στην Καστοριά με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα (17.00). Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από τη νίκη στον Παλαμά και στόχος της είναι να προσθέσει δύο ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της πριν την αγωνιστική ανάπαυλα (ρεπό) της ερχόμενης αγωνιστικής.

«Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια για μας υπό την έννοια ότι η Καστοριά έχει μεγάλο μπάτζετ και γεμάτο ρόστερ, αλλά δεν έχει πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε μέχρι τώρα και επομένως θα κυνηγήσει με σθένος τη νίκη» σχολίασε από την πλευρά του ο τεχνικός του ΓΣΛ, Μάριο Πρίμορατς.

Στα αξιοσημείωτα για τους «πράσινους» είναι ότι θα μεταβούν στην Καστοριά με 11μελή αποστολή (τέθηκαν εκτός οι Τσιαμπαλής, Κουσιάντζας), ενώ η συμμετοχή του Παπαχρήστου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα), θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Οι έντεκα που θα έχει στη διάθεσή του ο Μάριο Πρίμορατς θα είναι οι Δερμιτζάκης, Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπόγδανος, Τσιαβές, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος, Χανέλι, Λεπενιώτης, Γοργόλης και Νταλός. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πολυγύρου, 17.00, Πολύγυρος-Πιερικός/Αρχέλαος

Ανατόλια, 17.00, Ανατόλια-Αίολος Αστακού

Ευκαρπίας, 17.00, Ευκαρπία-Αγρίνιο

Λαγκαδά, 17.00, Ερμής Λαγκαδά-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης

ΕΑΚ Λάρισας, 17.30, ΑΕΛ-Τιτάνες Παλαμά

Ιωνίας Διαβατών, 17.00, Ιωνικός Ιωνίας-Άργος Ορεστικό

Καστοριάς, 17.00, Καστοριά-ΓΣΛ 1928

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ         12      (6-0)

2. Αίολος Αστακού 12      (6-0)

3. Ανατόλια  11      (4-3)

4. Στρατώνι  11      (4-3)

5. ΓΣΛ         11      (4-3)

6. Ερμής Λαγκαδά 10      (4-2)

7. Αγρίνιο     10      (4-2)

8. Πολύγυρος         10      (3-4)

9. Ευκαρπία 10      (3-4)

10. Πιερικός  9        (3-3)

11. Καστοριά         9        (2-5)

12. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης    8        (2-4)

13. Άργος Ορεστικό         8        (2-4)

14. Τιτάνες Παλαμά          8        (1-6)

15. Ιωνικός Ιωνίας  8        (1-6)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass