ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 68-52

ΓΣΛ: Άμυνα από γρανίτη

* Μόνο ένα τρίποντο πέτυχαν οι γηπεδούχοι στην 4η περίοδο

Δημοσίευση: 23 Νοε 2015 9:38

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε χθες στην Καστοριά ο ΓΣΛ 1928 με 68-52 επί της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η άμυνα από γρανίτη της λαρισινής ομάδας ήταν το κλειδί της επιτυχίας και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πέτυχαν μόνο τρεις πόντους κι αυτούς με τρίποντο 50’’ πριν το τέλος.

Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο η ομάδα του Μάριο Πρίμορατς πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, όρθωσε το ανάστημά της απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ και υψηλό μπάζτετ και πήρε αυτό που ήθελε.

Οι παίκτες του ΓΣΛ 1928 αγωνίστηκαν με πάθος και ψυχή και κυρίως με την αντίληψη να μην επιτρέψουν τον αντίπαλο να απειλήσει το καλάθι. Το μόνο αρνητικό για τους φιλοξενούμενους ήταν το τραγικά μικρό ποσοστό ευστοχίας από τα 6.75 μέτρα αφού ευστόχησαν μόνο σε δύο από τα 17 τρίποντα. Το αντίδοτο ήταν η συγκλονιστική άμυνα που δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να φορτώσει με πόντους το καλάθι.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα είναι ότι στα μέσα της τρίτης περιόδου κι ενώ το ταμπλό έδειχνε 44-49 ο Γυμναστικός έχασε έξι συνεχόμενες βολές και τρία τρίποντα.

Από τη χθεσινή εμφάνιση του ΓΣΛ δεν υστέρησε κανένας παίκτης, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Παπαχρήστου ο οποίος αν και τραυματίας έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε. Άτυχη στιγμή για τον Γυμναστικό ο τραυματισμός του Μπόγδανου στο 38’. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό αλλά σήμερα ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις για να προσδιοριστεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ένας παίκτης της Καστοριάς απώθησε βίαια τον Βαβάτσικο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προς στιγμή ένταση και να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι. Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 36-38, 49-55, 52-68

*Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Γυμναστικού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ.Λ. 1928 θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας της Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Γυμναστικού. Ευχόμαστε στην ομάδα της Καστοριάς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επιφυλασσόμαστε για τον αγώνα στον δεύτερο γύρο να παρέχουμε την ίδια φιλοξενία. Ακόμη θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό δίδυμο του αγώνα για την άψογη διαιτησία τους και τους ευχόμαστε πάντα τόσο αντικειμενικές διαιτησίες».

Γ.Σ.Λ.1928 (Πρίμορατς): Λεπενιώτης 7, Μπόγδανος 11, Βαβάτσικος 13, Τσιαβές 3 (1 τρ.), Λαμπρόπουλος 10 (1 τρ.), Παπαχρήστος 18, Αγγελόπουλος 2, Νταλός 4, Δερμιτζάκης, Χανέλι, Γοργόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass