Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΜΕ 1-0

Τον... μάτιασαν

* Τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους Αγιώτες

Δημοσίευση: 23 Νοε 2015 9:59

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Δωτιέας και μακριά από τον καλό του εαυτό, γνώρισε χθες την ήττα στο γήπεδό του από τον δυνατό Πύρασο Νέας Αγχιάλου, με σκορ 1-0.

Οι «κόκκινοι» της Αγιάς που δεν έχουν πετύχει γκολ και νίκη στο γήπεδό τους, φάνηκαν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών, είχαν νευρικότητα και δεν κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουν κάποιο γκολ, δέχθηκαν το τέρμα τρία λεπτά πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα(42΄) και από κει και πέρα στην επανάληψη, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που είχαν ως κορυφαίο παίκτη τους τον Παναγιώτη Κοντοβά, διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το 0-1 και πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη, σε μια δύσκολη έδρα.

Στο 6΄με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Τσιρογιάνης έχοντας και την επιπλέον δύναμη από τον αέρα, έστειλε την μπάλα με δύναμη στην εστία του Βαν ντε Γουίχε και εκείνος με δύσκολη απόκρουση απέτρεψε το 1-0.

Το κόρνερ εκτελέσθηκε από τον Τσιρογιάννη και στην κεφαλιά του Τσατσαλίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα στο 8΄σε μακρινό σουτ του Κοτζαθανάση, ο Παϊτέρης δεν ανησύχησε βλέποντας η μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Στο 15΄, από βαθιά μπαλιά ο Ντακούλας έφυγε μόνος προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε κακό πρώτο κοντρόλ, καθυστέρησε κι όταν πήγε να σουτάρει, ο Μπασδάνης έβαλε την κόντρα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Και στο 18΄ο Ραμάι «έκλεψε » την μπάλα και το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα εύκολα να την μπλοκάρει ο πορτιέρο της Νέας Αγχιάλου.

Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για τον Πύρασο. Στο 25' ο Κοντοβάς έφυγε από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε με το δεξί πόδι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 28΄, από κάθετη πάσα του, ο Αναστασίου σε θέση τετ-α-τετ σούταρε, για να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο Παϊτέρης. Ο Δωτιέας είχε καλή στιγμή στο 39' σε εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη , με τον Τσατσαλίδη να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά που έφυγε άουτ Το 0-1 έγινε το 42'. Από πάσα του Βαγγελάκου, ο Κοντοβάς ξεχύθηκε προς τα αντίπαλα καρέ, πλάσαρε στην απέναντι γωνία και πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη, ο Βαν ντε Γουίχε εξουδετέρωσε με τις γροθιές δυνατό σουτ του Τσιρογιάννη στο 65', ενώ στο 79' χάθηκε η ευκαιρία για τους Αγχιαλίτες ώστε να «καθαρίσουν» το ματς όταν ο Κοντοβάς έκανε την επέλαση από αριστερά και έδωσε ασίστ στον Αναστασίου, ο οποίος όμως δεν είχε καλό τελείωμα σε αυτή την αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

Ο Δωτιέας παρότι στην επανάληψη έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, στις καθυστερήσεις πήγε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 91ο λεπτό λοιπόν , ο Κουφούσιας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Βαν ντε Γουίχε είπε «όχι» με τα ακροδάχτυλα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Ραμάι, στην κεφαλιά του Τσατσαλίδη από το σημείο του πέναλτι, πέρασε η μπάλα άουτ.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.Αγγελάκης(Μακεδονίας), Χριστακόγλου(Χαλκιδικής), Συμεωνίδης(Μακεδονίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ(Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Κανάκης, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (35' Μεζίνι), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (77' Κουφούσιας), Καρβούνης (60' Ιωαννίδης).

ΠΥΡΑΣΟΣ(Στέφανος Ξηροφώτος): Βαν ντε Γουίχε, Χατζητρακόσιας, Δημητριάδης, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης (73' Χρ. Δαμάσκος), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Αναστασίου, Κοντοβάς (87' Καψιώτης), Τσιουρέλης (89' Πλασταράς).

*Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.

*Τιμωρημένος ήταν ο προπονητής του Δωτιέα Γιάννης Αλεξούλης και παρακολούθησε τον αγώνα...ψηλά από σκάλα που είχε τοποθετηθεί έξω από τον μαντρότοιχο του γηπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass