ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με τον αέρα της πρόκρισης

* Μεγάλο ερωτηματικό το αρχικό σχήμα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2015 10:58

 

Του Σωτ. Κέλλα

Με τον ενθουσιασμό από την πανάξια πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας αφήνοντας εκτός του θεσμού την Ξάνθη που παίζει στη Σούπερ Λίγκα (με τον μεγαλομέτοχό της κ. Πανόπουλο να αναγνωρίζει ιπποτικά την υπεροχή της ΑΕΛ) θα παίξει η ΑΕΛ αύριο στο ντέρμπι της Β' Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην Κέρκυρα( 7 μ.μ. ΟΤΕ) στο Ael Fc Arena.

Η λαρισινή ομάδα που έχει συμπληρώσει 24 παιχνίδια αήττητη από την αρχή της προετοιμασίας αυτή τη στιγμή απ’ όλους θεωρείται το μεγάλο φαβορί της ανόδου αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύει και μέσα στο γήπεδο. Ο αυριανός αγώνας σίγουρα έχει δυσκολίες απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά μέχρι τώρα το Ael Fc Arena έχει αποδειχθεί ιδανική έδρα.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς είναι ποιους παίκτες θα βάλει στην αρχική ενδεκάδα αφού αυτοί που έπαιξαν με την Ξάνθη (και με δεδομένο ότι μερικοί είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής) αποδείχθηκαν ικανότατοι. Ο Καβουσάκης έκανε μια εκπληκτική απόκρουση, ο Λαμπρόπουλος ήταν υπέροχος όπως και ο Ροβίθης. Ο Κουτσιανικούλης βρίσκει «πατήματα» ενώ ο Μπόγιοβιτς πέτυχε το κρίσιμο τέρμα. Και δεν μιλάμε για τον Αναστασόπουλο που φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ.

Βέβαια οι υπόλοιποι έχουν δώσει και αυτοί σημαντικές βοήθειες και το έργο του Ντόστανιτς θα είναι η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και να πείσει τους παίκτες να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς.

Μέχρι τώρα ο Σέρβος τα έχει καταφέρει περίφημα, έστω και αν στο πρωτάθλημα είχε σε μερικά παιχνίδια και την τύχη με το μέρος του και αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα.

Τις δύο τελευταίες μέρες οι παίκτες που δεν έπαιξαν με την Ξάνθη γυμνάσθηκαν κανονικά ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι τραυματίες Χοτζάλι(μπήκε στη δεκαοκτάδα του αγώνα με την Ξάνθη γιατί βάσει της προκήρυξης του κυπέλλου πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες κάτω των 21 ετών), Καπός. Επανέρχεται ο Γιοβάνοβιτς που εξέτισε την ποινή του.

ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Ο μεσοεπιθετικός των «βυσσινί» Γιώργος Μπουντόπουλος, που αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ, με τον Πανσερραϊκό. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ύστερα από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Πάτο που επίσης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας με ώρα έναρξης στις 18:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αχαρναϊκό.

ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Β' Εθνική κατηγορίας κηρύχθηκε αναρμόδιο για την υπόθεση των τραυματιοφορέων και παραπέμπει την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ (αγώνας της 17.10. 15 με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ).

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ

Με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Λαμία, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ σήμερα στις 14:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων.

Αναλυτικά 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

13:00 Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

14:00 ΑΕΛ-Λαμία

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

11:00 Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας

11:30 Ζάκυνθος-Πανσερραϊκός

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Βαθμολογία (5 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας        12

2. Τρίκαλα     10

3. Πανσερραϊκός      9

4. Αναγέννηση Καρδίτσας   7

5. Ολυμπιακός Βόλου        6

6. Κέρκυρα    6

7. Λαμία        3

8. Ζάκυνθος  3

9. ΑΕΛ          2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass