ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Αγωνιστική δράση για τον ΝΟΛ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2015 9:59

 

Την πρώτη επίσημη αγωνιστική του παρουσία θα κάνει το νεοσύστατο τμήμα, της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. σήμερα Σάββατο. Στην Ημερίδα Ορίων Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Βόλο θα κάνουν την πρεμιέρα τους, οι μικρές συγχρονίστριες του ΝΟΛ με στόχο την έναρξη μιας σειράς δυναμικών εμφανίσεων. Στην πρώτη ημερίδα ορίων που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για το κολυμβητικό έτος 2015-2016, το δρόμο θα ανοίξουν με τη συμμετοχή τους, οι Γαρυφαλλοπούλου Φωτεινή, Γκουργκούλια Αγγελική, Κατσιούρα Ελένη, Κατσογιάννη Γεωργία, Ντάβαρη Λουκία, Ολυμπίου Κατερίνα, Πλιάκα Ευαγγελίνα, Τσιγάρη Στυλιανή και Χατζηρεπάνη Ελένη.

Οι αθλήτριες του ΝΟΛ θα αγωνιστούν στα τρία πρώτα αστέρια της συγχρονισμένης κολύμβησης διεκδικώντας την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη της προπονήτριάς τους Νταβαντζίκου Γεωργίας.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Εν τω μεταξύ από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη φετινή σεζόν 2015- 2016 η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. κάνοντας έναρξη με την επίσημη παρουσία 23 αθλητών και αθλητριών στο 23ο μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια».

Με τη συμμετοχή 702 κολυμβητών/τριών οι αγώνες άρχισαν χθες στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και θα ολοκληρωθούν αύριο την Κυριακή, με τη διοργάνωση του ΠΑΟΚ.

Οι επιδόσεις του μίτινγκ «μετρούν» για όρια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, τους Χειμερινούς αγώνες και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα της χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass