ΤΑΣΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ

Ήμουν και εγώ εκεί…

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2015 8:09

Του Σωτ. Κέλλα

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του προχθεσινού αγώνα ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-1 ήταν ο Λαρισαίος αρχηγός της Κέρκυρας Τάσος Βενέτης, που έφυγε όχι απλά νικητής αλλά και συγκινημένος από το Ael Fc Arena ειδικά τη στιγμή που είδε μια φωτογραφία από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 2007  να κοσμεί τους τοίχους των αποδυτηρίων. Και   μας είπε την ίδια στιγμή δείχνοντας τον εαυτό του στα πανηγύρια μετά τη λήξη του τελικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό  «Ήμουν και εγώ εκε, αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται».

Πραγματικά κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΛ το 2007 συνέχισε να μας μιλάει έχοντας δίπλα τον επί χρόνια έμπορο της οδού Βενιζέλου πατέρα του και τη μητέρα του καθηγήτρια των Γαλλικών(πολλά χρόνια στο 4ο Γυμνάσιο) … «Συγκινήθηκα όταν μπήκα στο γήπεδο ειδικά όταν άκουγα τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας που γαλουχήθηκα με αυτά  αλλά κυρίως με αυτό το υπερσύγχρονο γήπεδο που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Οι συνθήκες να παίζεις μπάλα στην ΑΕΛ είναι ιδανικές, κόσμος και γήπεδο κάνουν ένα κοκτέιλ φανταστικό…».

Κερδίσατε όμως… «Αν δεν κερδίζαμε η άνοδος θα είχε χαθεί για μας πολύ νωρίς αφού είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ήταν σαν τελικός για μας αυτό το παιχνίδι γιατί τώρα έχουμε καλό πρόγραμμα. Η ΑΕΛ και η Κέρκυρα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Και κάτι ακόμα, η ομάδα της ΑΕΛ πρέπει να στηριχθεί γιατί και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια…». 

Για το σίριαλ της μεταγραφής του το καλοκαίρι μας είπε… «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Κέρκυρα από τη στιγμή που είχα συμβόλαιο. Πάντως το ενδιαφέρον  της ΑΕΛ για μένα ήταν όχι απλά τιμητικό αλλά με κάνει να νιώθω πραγματικό παιδί της. Δεν ξεχνιούνται εύκολα τα τέσσερα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα με εξήντα συμμετοχές…».

Και εμείς να προσθέσουμε ότι ο Τάσος Βενέτης έχει γράψει και ένα ρεκόρ για την αθλητική ιστορία της πόλης αφού είναι ο πρώτος Λαρισαίος που έπαιξε σε ομάδα του εξωτερικού τη σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιντετ (1999-2003, 57 συμμετοχές, δυο τέρματα).

    

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

Πραγματικό «πονοκέφαλο» έχουν φέρει στο τεχνικό επιτελείο οι πολλές κάρτες των παικτών της ΑΕΛ αφού για τέταρτο παιχνίδι η ομάδα μένει με δέκα παίκτες. Δυο φορές έχει αποβληθεί ο Γιοβάνοβιτς και από μια ο Αναστασόπουλος με τον Μπουντόπουλο ενώ υπάρχουν και πολλές κίτρινες κάρτες.

Στον  αγώνα της Παρασκευής στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Αναστασόπουλος(αποβλήθηκε με την Κέρκυρα) και Πάτο(τέσσερις κίτρινες).

Επίσης στο όριο των καρτών βρίσκονται οι: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Ματθαίος Μαρουκάκης, Άγγελος Βέρτζος

Το ποινολόγιο της ΑΕΛ :

2 κόκκινες: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς

1 κόκκινη: Γιώργος Μπουντόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος (θα εκτίσει στο Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ)

5 κίτρινες κάρτες: Νίκος Αναστασόπουλος, Ουσμάν Πάτο (θα εκτίσει στο Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ)

4 κίτρινες κάρτες: Γιώργος Μπουντόπουλος (θα εκτίσει σε Πανσερραϊκός – ΑΕΛ)

3 κίτρινες κάρτες: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Ματθαίος Μαρουκάκης, Άγγελος Βέρτζος

2 κίτρινες κάρτες: Μίλαν Μπόγιοβιτς, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Φράνκο Ουρτάδο, Μανώλης Ροβίθης

1 κίτρινη κάρτα: Χρήστος Κοντοχρήστος, Κώστας Μπανούσης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Ζαχαρίας Καβουσάκης. Βασίλης Κουτσιανικούλης

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΑΕΛ για τον  αγώνα με την Κέρκυρα όπου ρίχνει ευθύνες στον τεχνικό της αντιπάλου Αλέκο Βοσνιάδη και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη για τις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά και ότι ο διαιτητής ανέχθηκε για πολλή ώρα τους τραυματίες. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας, που είναι ο κόσμος μας. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι η μεγάλη της δύναμη και αυτή τη δύναμη κανείς δε μπορεί να την πειράξει. Όλοι, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη και οι παραδοσιακοί εχθροί μας, γνωρίζουν ότι ο κόσμος μας είναι ανίκητος.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά προπονητής, τον συμπαθούμε σαν άνθρωπο, δεν σεβάστηκε τον κόσμο μας, δεν σεβάστηκε το πραγματικό ποδόσφαιρο, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και αφού από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδωσε εντολή στον τερματοφύλακα της ομάδας που προπονεί, άλλωστε κι αυτός τερματοφύλακας ήταν, να αρχίσει τις προκλητικές καθυστερήσεις, στο τέλος προκάλεσε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας ότι για τα 13 λεπτά στα οποία παίχτηκε πραγματικό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο, δεν οφείλονταν στους ηθοποιούς παίκτες του, οι οποίοι δυστυχώς όλοι από μια φορά τουλάχιστον προσποιήθηκαν τους τραυματισμένους και διέκοπταν από 2-3 λεπτά τον αγώνα, πρωταγωνιστής αυτών ο γυρολόγος πρώην ποδοσφαιριστής Σουάνης, αλλά στο σκληρό παιχνίδι των παικτών μας.

Για άλλη μια φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Ευαγγέλου, ο οποίος μπορεί να μην έκανε κανένα διαιτητικό λάθος, άλλωστε είναι ζήτημα να παίχτηκε μισή ώρα πραγματικό ποδόσφαιρο από τα 90, αλλά συνεχώς διέκοπτε το παιχνίδι για 2-3 λεπτά για να παρασχεθούν στους δήθεν τραυματισμένους οι πρώτες βοήθειες και συνεχώς καλούσε τους γιατρούς και μασέρ, λες και επρόκειτο για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους προπονητές και ποδοσφαιριστές μας για ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα και έχουν την ομάδα μας πρώτη και να θυμίσουμε σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο ότι είναι πρωτοφανές η ομάδα η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και έχει διοικητική και οικονομική υγεία, αλλά και τον περισσότερο κόσμο, να αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία με τέτοιον τρόπο, ώστε από τα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα να έχει παίξει στα 5 με παίκτη λιγότερο και να έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες από οποιαδήποτε άλλη».

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 θα γίνει το παιχνίδι Αναγέννησης Καρδίτσας-ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας με ώρα έναρξης στις 18:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

15:00 Κισσαμικός - Πανελευσινιακός

15:00 Ζάκυνθος - Χανιά

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Αγροτικός Αστέρας

15:00 Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός

15:00 Εργοτέλης - Παναχαϊκή

18:00 Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα OTE Sport 7 HD

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

15:00 Κέρκυρα - Παναιγιάλειος

18:00 Τρίκαλα - Λαμία OTE Sport 8 HD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass