ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Παίκτες-παλικάρια στην Καρδίτσα

*Λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση χθες ο Άγγελος Βέρτζος-Κανονικά πήρε μέρος ο Μπόγιοβιτς * «Καμπάνα» από τον αθλητικό δικαστή με βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών!

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2015 8:50

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ημέρα πριν τη θεσσαλική μονομαχία στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με την Αναγέννηση, στην  ΑΕΛ δεν ήταν και τόσο ευχάριστα τα νέα.

Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστιμο 33.375 ευρώ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουν χωρίς την παρουσία οπαδών στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εάν αυτό διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα και δεν προχωρήσουν σε αποχή οι ποδοσφαιριστές, ή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος της Football League.

Το  Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό  Όργανο της Football   League λοιπόν επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(6.750) ευρώ για την πρώτη πράξη και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική για τη δεύτερη πράξη. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή τριάντα τριών χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα πέντε (33.375) ευρώ(αγώνας της 27-11-2015 με ΠΑΕ Ολυμπιακός  Βόλου).

Όμως και αγωνιστικά εκτός από το ότι πήρε μέρος κανονικά ο Μίλαν Μπόγιοβιτς στο πρόγραμμα, ο αρχηγός και ψυχή της ομάδας Άγγελος Βέρτζος δεν ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση.

Αιτία στάθηκε από ό,τι πληροφορηθήκαμε ένα σφίξιμο που ένιωσε στον δικέφαλο και ίσως να οφείλεται στην κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.

Το ιατρικό επιτελείο «έπεσε» πάνω στον ποδοσφαιριστή για να ξεπεράσει το πρόβλημα που εμφανίσθηκε και σήμερα στην πρωινή προπόνηση θα γνωρίζει  ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς αν είναι σε θέση να παίξει.

Σημειώνουμε τις δυο σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Αναστασόπουλου και Πάτο.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής  Πρωτεύουσας.

Στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση ο κόσμος της ομάδας που θα είναι νοερά κοντά της, θέλει να δει παίκτες-παλικάρια να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό  χώρο.

Η Αναγέννηση είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, όμως η ΑΕΛ αν αγωνισθεί με πάθος και ψυχή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (αύριο Παρασκευή 11/12, 18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτριος Τίκας, επίσης από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας και ο Γεώργιος Θεοδώρου από τον Σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD: Μπαλατσούκας , Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος  Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ. Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

15:00 Κισσαμικός - Πανελευσινιακός: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), 4ος Μιχελής (Πειραιά), παρ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος (Ρεθύμνου)

15:00 Ζάκυνθος - Χανιά: Πουλημάς, Σκορδίλης (Κέρκυρας), Σπανός (Αχαΐας), 4ος  Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ. Κοτσαρής Χρήστος (Μεσσηνίας)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Αγροτικός Αστέρας : Σημαιάκης, Κελάζογλου, Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), 4ος  Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ. Παπαμίχος Γεώργιος (Φθιώτιδας)

15:00 Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός: Λυμπούδης (Μακεδονίας),  Καμπερίδης (Καβάλας), Ζήδρας (Δράμας), 4ος  Κοτσάνης (Δράμας), Ντοσίδης Αναστάσιος (Θράκης)

15:00 Εργοτέλης - Παναχαϊκή: Ζαραβίνος, Φωτόπουλος (Αθηνών), Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος Χρυσός (Χανίων), παρ. Αγαδάκος Νικόλαος (Πειραιά)

18:00 Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα OTE Sport 7 HD: Παπαγεωργίου (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μπαλιάκα (Λέσβου), 4ος  Ανδρονικίδης (Πειραιά), παρ. Μάνθος Χρυσόστομος (Αχαΐας)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

15:00 Κέρκυρα - Παναιγιάλειος: Γκάμαρης, Λιαμπότης (Αθηνών), Διαμάντης (Ηπείρου), 4ος Τάσης (Ηπείρου), παρ. Ρόντσης Γρηγόριος (Καστοριάς)

18:00 Τρίκαλα - Λαμία OTE Sport 8 HD: Παναγιωτόπουλος, Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Καραλής (Ηπείρου), 4ος Καραλιόλιος (Γρεβενών), παρ. Τζήκας Ιωάννης (Μακεδονίας)

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αντιδράσεις υπήρξαν για τον ορισμό του διαιτητή από την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς από τα γραφόμενα του συγκεκριμένου ρέφερι στο Φ.Α. του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, τιμωρήθηκαν οι «Κιτρινόμαυροι». Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «Ο διαιτητής Μπαλατσούκας από τη Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Αναγέννησης με τη Λάρισα που θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Ο διαιτητής για τον οποίο η ομάδα μας εξέδωσε έντονη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, σχετικά με τις επιδόσεις που είχε στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο! Που με τα γραφόμενά του στο Φ.Α. (δύο πλαστικά μπουκάλια)  επιβλήθηκε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για το προσεχές ματς και χρηματικό πρόστιμο!!! Τον συγκεκριμένο διαιτητή βρήκαν ως κατάλληλο για να διευθύνει το κρίσιμο ματς της ομάδας μας οι αρμόδιοι...

Ουδέν σχόλιο....!»

*Παράλληλα με ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αναγέννησης  αναφέρουν  ότι θα βρίσκονται έξω από το στάδιο  κατά τη διάρκεια του αγώνα για να παροτρύνουν τους παίκτες τους, ενώ κάνουν λόγο και για το αποτέλεσμα με τη Λαμία, όπως διαμορφώθηκε στο τέλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass