ΜΕ 54 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πρώτο μάθημα χθες στη νέα σχολή διαιτησίας της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2015 7:37

 

Ξεκίνησαν χθες στα γραφεία του ΣΔΠΛ τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτητών της ΕΠΣΛ, υπεύθυνος της οποίας είναι ο αρμόδιος για θέματα ανάπτυξης της ΕΔ/ΕΠΣΛ Στέλιος Νίτσας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη από πλευράς συμμετοχών σχολή, με 54 υποψήφιους νέους διαιτητές. Υπενθυμίζεται ότι το ρεκόρ συμμετοχών κατείχε η προηγούμενη σχολή διαιτησίας την οποία παρακολούθησαν 46 άτομα.

Στα γραφεία του ΣΔΠΛ παρευρέθηκαν χθες ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος, και τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Αντώνης Ζήλος, Σπύρος Τσιλίκης και Γιάννης Κωστής. Από την πλευρά του ο κ. Νίτσας καλωσορίζοντας τους υποψήφιους διαιτητές, ευχήθηκε να επιδείξουν υπομονή και επιμονή και να αποκτήσουν άριστη γνώση των κανονισμών. Μήνυμα, με δηλώσεις του στην «Ε», απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος ευχήθηκε στους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα μαθήματά τους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή και να έχουν ευδόκιμη παρουσία στο χώρο της διαιτησίας.

Τα μαθήματα της σχολής θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (20.00) στα γραφεία του ΣΔΠΛ και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιανουαρίου. Στη σχολή διαιτησίας διδάσκουν οι κ. Νίτσας, Τσιλίκης, Ζήλος, Κωστής, Βαλιώτης και Λιόλιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass