ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Όλα δείχνουν αγωνιστική δράση

*Σήμερα κρίσιμη συνάντηση πριν τα πρώτα παιχνίδια του κυπέλλου

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2015 9:15

Του Σωτ,. Κέλλα

Οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν πιθανότατα το εγγυητικό ταμείο και οι ομάδες επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση. Αυτές είναι οι ενδείξεις της χθεσινής μέρας σχετικά με την απεργία διαρκείας, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας (ανάμεσα τους και ο μεθαυριανός αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ), που είχε προαναγγείλει ο ΠΣΑΠ.  

Με την ΕΠΟ να απειλεί με βαριές κυρώσεις τις ομάδες, οι οποίες δεν θα προσέλθουν να αγωνιστούν, η Σούπερ Λίγκα ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει συνάντηση σήμερα στις 11 το πρωί ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, μερικές ώρες πριν την έναρξη των προγραμματισμένων αναμετρήσεων Αχαρναϊκός-Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΟ, η Ένωση Β'  Εθνικής κατηγορίας και ο ΠΣΑΠ, με τη Σούπερ Λίγκα να εμφανίζεται αισιόδοξη ότι με καλή θέληση από όλες τις πλευρές θα δοθεί τελικώς λύση στο θέμα και θα δρομολογηθεί η έναρξη λειτουργίας του ταμείου αρωγής των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ' αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΕΛ

Αν  όλα(όπως δείχνουν…) πάνε καλά θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με ερωτηματικό αν η διεξαγωγή γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή όχι. Σήμερα στην επιτροπή εφέσεων εκδικάζεται η ποινή της μιας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί αρχικά στους «βυσσινί» για τα επεισόδια του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέντε υποθέσεις θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση (16:00) του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η κυριότερη εξ αυτών έχει να κάνει με την αίτηση του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της Σούπερ Λίγκα, της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διεκδικεί προβιβασμό στη Λίγκα έναντι της ομάδας από τη Βοιωτία, αφού θεωρεί ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και η διοργανώτρια αυθαιρέτησαν στην περίπτωση του Λεβαδειακού.

Επίσης, η Επιτροπή θα εξετάσει την αίτηση των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΛ, ΟΦΗ και Νίκης Βόλου κατά της ΕΠΟ, ενώ στην περίπτωση των «βυσσινί» θα αποφανθεί και στην αίτηση των Θεσσαλών κατά της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες ότι κατέβαλε το πρόστιμο που της επιβλήθηκε για τον αγώνα πρωταθλήματος  με τον Εργοτέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:   

«H ΠΑΕ ΑΕΛ πριν λίγη ώρα κατέβαλε στην ΕΠΟ το ποσό των 46.000 ευρώ για το πρόστιμο το οποίο επεβλήθη από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξαφάνισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και άφησε το πρόστιμο για το πλαστικό ποτήρι νερού, το οποίο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και για το γεγονός ότι μετά τη λήξη του αγώνα 10 οπαδοί για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες τη νίκη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας με τη συμπεριφορά τους να βοηθήσουν να μην τιμωρηθεί ξανά η έδρα μας και αυτό να είναι το τελευταίο πρόστιμο. Με τα χρήματα αυτά η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει μια φιλανθρωπική προσφορά ή να αγοράσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass