ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Νικόλα παλικάρι…

*Κυζερίδης: «Δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με τη δική σας αγάπη»

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2015 8:16

Ράγισαν καρδιές, αγάπη, στήριξη και γκολ στο παιχνίδι… ζωής του Νίκου Κυζερίδη. Η πιο συγκινητική στιγμή στο φιλικό ανάμεσα στους παλαιμάχους  του Άρη και της ΑΕΛ, ήταν στο ημίχρονο, όταν έγιναν οι σχετικές βραβεύσεις. Τότε όλο το γήπεδο αποθέωσε τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος βούρκωσε.

«Ένα  ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με τη γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», είπε γεμάτος συγκίνηση.

Όλοι ευχήθηκαν στον παλαίμαχο άσο των «κιτρίνων» που δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή εκτός γηπέδων να αναδειχθεί νικητής και να είναι πάντα κοντά στους δικούς του ανθρώπους και στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ΑΕΛ ήταν παρούσα στον αγώνα αυτό με τον πρόεδρό της Αλέξη Κούγια και τους παλαιμάχους παίκτες της, που χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους του Άρη.

Ακόμα και το «μαύρο φτερό» ο Κώστας Μαλουμίδης ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δείχνοντας ότι η «βυσσινί» οικογένεια πάντα σε τέτοιους αγώνες που έχουν ιερό σκοπό, εκπροσωπείται επάξια από ανθρώπους που αποτελούν σημαίες της.

Ο Νίκος Κυζερίδης έπαιξε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του! Έπαιξε για σχεδόν μία ώρα, σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης για τον Άρη (1-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Πετράκης, ενώ έδωσε και πάσα πάρε-βάλε στον Χαριστέα για το 2-1. Ο Άγγελος Χαριστέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον Άρη, με την ΑΕΛ  να μειώνει  στο τελικό 3-2.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με γκολ του Θοδωρή Βουτυρίτσα, ενώ το δεύτερο τέρμα της πέτυχε ο Γιάννης Προβίδας.

Για τον Άρη, αγωνίστηκαν οι: Καρκαμάνης, Κατσιαρός, Αναγνώστου, Σίτσας, Κατεργιαννάκης, Τολούδης, Τζιώλας, Βένος, Κολτσίδας, Μιχαλήτσος, Κυζερίδης, Κούης, Δράμπης, Αναστόπουλος, Χαριστέας, Ζήνδρος, Σκέντζος, Πετράκης, Δέλλιος και ο Λαρισαίος Λεωνίδας Μπακούρας.

Με την ΑΕΛ έπαιξαν οι: Γιώργος Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Αβραμούλης, Παπαντωνίου, Γκόλαντας, Κούγιας, Βουτυρίτσας, Ζιώγας, Νεμπεγλέρας, Τσουκάλης(αρχική ενδεκάδα), Κολομητρούσης, Τζιότζιος, Ράμμος, Τσιώλης, Φώτης Πλίτσης, Τσιτσιλής, Μαουσίδης, Κώστας Παπαρίζος, Τάσος Κυριάκος, Δοδοντσάκης, Προβίδας, Μπακογιάννης, Λιάπης, Κώστας Τσώτσος, Κώστας Μαλουμίδης και Κώστας Σταματίου. Ακόμη ήταν παρόντες ο Νίκος Αργυρούλης και ο Ηλίας Σελιώνης.

*Στο ημίχρονο έγιναν οι βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ που έχουν παίξει στον Άρη όπως οι Νίκος Αργυρούλης, Μιχάλης Ζιώγας, Κώστας Κολομητρούσης, Κώστας Νεμπεγλέρας, Τάσος Κυριάκος και Βασίλης Μπακογιάννης, που υπήρξε συμπαίκτης του Νίκου Κυζερίδη.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

-Με φανέλα ΑΕΛ και σορτσάκι… Άρη αγωνίσθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός που έχει παίξει στο παρελθόν και στις δύο ομάδες…

-Ο Αλέξης Κούγιας έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μάρκαρε επιτυχώς τη μεγάλη του… αδυναμία Νίκο Αναστόπουλο.

- Ο Σάκης Τσιώλης όταν πέρασε εκτός παιχνιδιού, καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Άρη.

-Αέρας ο Λεωνίδας Μπακούρας (της ΕΠΑ Θεσσαλίας), που έπαιξε απλά και με μυαλό.

-Ο Γιώργος Πλίτσης κατέβασε τα ρολά σε σουτ του Χαριστέα, που τον συνεχάρη για τις εκπληκτικές αποκρούσεις του.

-Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι του Άρη δεξιώθηκαν την ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΛ και ευχήθηκαν στον κ.Κούγια να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass