ΝΙΚΗΣΑΝ 4-1 ΤΗΝ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ελπίζουν οι Νέοι της ΕΠΣΛ

* Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 1-0 από τη Μικτή Παίδων που όμως τέθηκε εκτός στόχου

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2015 8:12

 

Ζωντανή στη μάχη της 1ης θέσης στον 8ο όμιλο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής ΕΟ της ΕΠΟ παρέμεινε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία επιβλήθηκε της ΕΠΣ Τρικάλων χθες στο στάδιο Αλκαζάρ με 4-1. Έτσι λοιπόν η λαρισινή ομάδα χρειάζεται νίκη και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΕΠΣ Καρδίτσας, με την προϋπόθεση όμως ότι η ΕΠΣ Τρικάλων θα κερδίσει την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Εάν συμβεί αυτό τότε η ΕΠΣ Λάρισας θα ισοβαθμήσει στην 1η θέση με την ΕΠΣ Θεσσαλίας και επειδή οι δύο ομάδες έχουν από μία εκτός έδρας νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια με το ίδιο σκορ (1-0) θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ προκειμένου να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό παιχνίδι η ανωτερότητα της λαρισινής ομάδας εδραιώθηκε στην επανάληψη με τον πολλά υποσχόμενο Ζιάκα να μετατρέπεται στον κινητήριο μοχλό και να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Χαλάτσης.

Συγκεκριμένα το 1-0 έγινε στο 25’ με την κεφαλιά του Ζιάκα, όμως ο Κονόμι των φιλοξενουμένων ισοφάρισε στο 34’ σε 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο 48’ ο Χαλάτσης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη λαρισινή ομάδα, στο 53’ ο Ζιάκας μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 63’ ο Χαλάτσης.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς (65΄Πλατσάς), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Θεοχάρης (46΄Χαλάτσης), Μπατζέλας, Μπαμπαντζιάς, Κατσαρός-Βέρρος (60΄Πούλιος), Ζιάκας.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Μόρφος): Κουτσάγιας, Γούλας, Τσιρογιάννης, Κονόμι, Ζαρίδας, Τσιούφης (68΄Κοθράς), Ταμπουράς (62΄ Μπακράτσας), Μαγκούτης, Δημόπουλος (71΄Μαγκλάρας), Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ επικράτησε με 1-0 της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου ΕΠΣ Τρικάλων, την οποία ανάγκασε να υποχωρήσει στη 2η θέση, ωστόσο οι ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης εκμηδενίστηκαν μετά το 2-0 της ΕΠΣ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε με πολύ ωραία ενέργεια στο 65’ ο Τσουμάνης, ενώ σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν τόσο από τον Τσουμάνη όσο και από τον Πότο. Η ουσία είναι ότι η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε ενθαρρυντική εμφάνιση δείχνοντας ότι οι δυνατότητες των παικτών της είναι πολύ μεγάλες.

Να σημειωθεί πως τους χθεσινούς αγώνες των Μικτών παρακολούθησε και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος (Λόζιος, Αθανασιάδης, Μαναός, Ζησόπουλος).

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Μόρφος): Μπουρούσης, Καρακώστας Ε., Μπουνέλης, Αγραφιώτης, Γκοβίνας Α., Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος, Καρακώστας Θ., Παπαδάκος, Τσιρογιάννης (Γριζανίτης, Γκοβίνας Γ., Πλακιάς, Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης, Παλάντζας, Γαντζούλας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας            0-2 (Π), 0-4 (Ν)

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων      1-0 (Π), 4-1 (Ν)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Θεσσαλίας        11-6    10

ΕΠΣ Τρικάλων          10-5    9

ΕΠΣ Λάρισας            6-8      7

ΕΠΣ Καρδίτσας        5-13    2

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Θεσσαλίας        11-2    12

ΕΠΣ Λάρισας            10-7    9

ΕΠΣ Καρδίτσας        4-10    5

ΕΠΣ Τρικάλων          7-13    2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/12)

ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Θεσσαλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass