ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ:

Βαρύ σκορ το 0-3…

* Βεργέτης: «Έχουμε σαφές πλεονέκτημα, αλλά δεν χαλαρώνουμε»

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2016 10:27

Βαρύ σε σύγκριση με τη συνολική εμφάνιση της ΑΕΛ, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο τεχνικός των «βυσσινί» Ράτκο Ντόστανιτς, που έκανε λόγο και για τη διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, υπογραμμίζοντας την ικανότητα του αντιπάλου στο τρανζίσιον.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, ανέφερε ότι η ομάδα του ξεκίνησε καλά, έχοντας πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και παρά την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος μετά το 0-1, είχε πολύ καλή αμυντική οργάνωση.

Πάντως τόνισε ότι στον επαναληπτικό πρέπει να δούνε οι παίκτες του το παιχνίδι σοβαρά, ανεξαρτήτως της νίκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ράτκο Ντόστανιτς (ΑΕΛ): «Ξέραμε σήμερα ότι αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει παίξει και Ευρώπη. Και είδαμε ποια είναι η διαφορά. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Μετά το γκολ, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και για μία ώρα είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά είδαμε τη διαφορά στο τρανζίσιον, όταν κάναμε το λάθος, ο αντίπαλος έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην επίθεση κι έτσι δεχτήκαμε τα δύο τελευταία γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μόνο που το σκορ είναι βαρύ σε σχέση με την εμφάνιση που έχουμε κάνει. Συνεχίζουμε, έχουμε το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τη ρεβάνς στην Τρίπολη»

Στάικος Βεργέτης(Αστέρας Τρίπολης): «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, έχοντας πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και ψάχνοντας από τις πλευρές να σπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Το καταφέραμε, μετουσιώνοντας αυτή την υπεροχή μας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σε ένα γκολ. Έκτοτε υπήρξαν δύο λόγοι, που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξεκινήσαμε να παίζουμε. Ένας ήταν ότι γήπεδο έγινε λίγο ακατάλληλο για να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και ο δεύτερος ήταν η πίεση που άσκησε ο αντίπαλος. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά αμυντικά, είχε πολύ καλή αμυντική οργάνωση και κατάφερε να μην δώσει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πραγματικά αξιόμαχος. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε ακόμη περισσότερο την αμυντική μας λειτουργία και χτυπήσαμε στην κόντρα, κάνοντας ακόμη δύο γκολ. Στον επαναληπτικό πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δούμε το παιχνίδι σοβαρά. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε σαφές πλεονέκτημα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας χαλαρώσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass