ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΑΕΛ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Κορυφή μέχρι το τέλος

*Συσπείρωση στον κόσμο. Πρόστιμο στον Ναγιάρ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2016 10:25

Του Σωτ. Κέλλα

Από χθες η ΑΕΛ φιγουράρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄ Εθνικής κατηγορίας μετά τη νίκη της Κέρκυρας στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει να κρατηθεί σε αυτή  μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Η νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού έχει φέρει μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο ενώ το πιο σημαντικό είναι η συσπείρωση που υπάρχει και  φάνηκε από την παρουσία τετρακοσίων περίπου φιλάθλων στην πόλη της Μακεδονίας που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

Προβλήματα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενώ το θέμα του Σεμπαστιάν Ναγιάρ τελείωσε προς το παρόν με 1000 ευρώ πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή και με ατομικές προπονήσεις μέχρι νεωτέρας.

Από κει και πέρα η ομάδα μπορεί να σκέφτεται το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Ζάκυνθο(3 μ.μ.) αλλά αύριο έχει υποχρέωση και για το κύπελλο Ελλάδας καθώς θα παίξει στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα.

Μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα πάρει μαζί του παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής και ο λόγος είναι προφανής αφού δεν θέλει να κουραστούν οι ποδοσφαιριστές στο μακρινό ταξίδι στη πελοποννησιακή πόλη μια και το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα είναι ο βασικός στόχος της ομάδας.

Σήμερα ο Ράτκο Ντόστανιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ενώ θα δει και σε τι κατάσταση είναι ορισμένοι και οι παίκτες που υπολογίζει αλλά δεν πήραν στα τελευταία παιχνίδια χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑΓΙΑΡ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση της τιμωρίας του Ναγιάρ αλλά και την πρόθεσή της να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της. Επίσης επιβεβαίωσε την είδηση που ανέφερε η «Ε» ότι προσλήφθηκε ως βοηθός του Ντόστανιτς μαζί με τον Κώστα Κατσάρα και ο Ζήσης Ζιάγκας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφαση των εξουσιοδοτημένων μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου Ανδρέα - Ά Αντιπροέδρου, κ. Κιούση Παναγιώτη - Β' Αντιπροέδρου και κ. Μάρκου Σωτήρη - Διευθύνοντος Συμβούλου επεβλήθη στον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ η προβλεπόμενη από τον εσωτερικό κανονισμό ποινή των 1.000€ και η ατομική προπόνηση υπό των βοηθών προπονητών του κ. Ντόστανιτς κ.κ. Κατσάρα και Ζιάγκα. Στους δύο προπονητές ο κ. Ντόστανιτς έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεως του Ναγιάρ με σκοπό την απώλεια βάρους, όσο και τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ώστε να έρθει στο επίπεδο των υπόλοιπων παικτών και να μην καθυστερεί εξαιτίας του η υπόλοιπη προπόνηση. Σε περίπτωση κατά την οποίαν ο Ναγιάρ συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά και αγνοεί τις υποδείξεις του προπονητικού τιμ θα κληθεί σε νέα απολογία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ενημερώσει για τη συμπεριφορά του Ναγιάρ τον μάνατζέρ του Στέλιο Βραδέλη και λόγω του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καταπληκτικό βιογραφικό (εθνικές ομάδες Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς, ισπανική Ουέλβα, απολαβές άνω του ενός εκατομυρίου ευρώ το χρόνο, καλύτερος παίκτης της Κέρκυρας στη Super League την προηγούμενη σεζόν) η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, με την προϋπόθεση όμως την απόλυτη υπακοή στις υποδείξεις του πρώτου προπονητή μας κ. Ντόστανιτς, των βοηθών προπονητών κ.κ. Κατσάρα και Ζιάγκα, καθώς και του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Μαντζώκα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να βοηθήσει πραγματικά την ΠΑΕ ΑΕΛ με την αγωνιστική του συμπεριφορά, η οποία να αντικατοπτρίζει το πολύ ακριβό συμβόλαιο που έχει και το οποίο μαζί με του Μπόγιοβιτς είναι το πιο ακριβό φέτος στην ΠΑΕ ΑΕΛ».

Ο ΤΑΣΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΔΩΣΕ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης από την Κέρκυρα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League), και παρέμενε στην 2η θέση της κατάταξης με 28 βαθμούς, ενώ οι «Φαίακες» έπιασαν στην 3η θέση τα Τρίκαλα με 27. Στην κορυφή της κατάταξης είναι η ΑΕΛ, η οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό.

Οι γηπεδούχοι του Απόλλωνα άνοιξαν το σκορ με σουτ του Εμανουέλ Κονέ στο 38΄, ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σκοραραν στο 48΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξανδρου Κόντου και στο 87΄ με κεφαλιά του Λαρισαίου πρώην παίκτη της ΑΕΛ Τάσου Βενέτη για να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Στις καθυστερήσεις (90+3΄) αποβλήθηκε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς της Κέρκυρας με 2η κίτρινη κάρτα.

Όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Κισσαμικός-Καλλιθέα         0-0

Πανσερραϊκός-ΑΕΛ  0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης          0-0

Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή      2-2

Τρίκαλα-Παναιγιάλειος       4-0

Αγροτικός Αστέρας-Πανελευσινιακός       2-0

Α.Ο. Χανιά-Αχαρναϊκός      0-1

Ζάκυνθος-Λαμία      3-0

Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα          1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)

1. ΑΕΛ          31

2. Απόλλων Σμύρνης          28

3. Τρίκαλα     27

4. Κέρκυρα    27

5. Καλλιθέα   21

6. Λαμία        20

7. Κισσαμικός          19

8. Αναγέννηση Καρδίτσας   19

9. Ολυμπιακός Βόλου        19

10. Εργοτέλης         18

11. Αγροτικός Αστέρας      17

12. Αχαρναϊκός       17

13. Χανιά      16

14. Παναχαϊκή         16

15. Πανσερραϊκός    14

16. Παναιγιάλειος     13

17. Ζάκυνθος          13

18. Πανελευσινιακός 9

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

15:00 Πανελευσινιακός - Αχαρναϊκός

15:00 Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας

15:00 Παναχαϊκή - Κισσαμικός

15:00 ΑΕΛ - Ζάκυνθος

15:00 Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου

15:00 Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός

18:30 Λαμία - Χανιά OTE Sport 3 HD

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

17:00 Εργοτέλης - Τρίκαλα OTE Sport 3 HD

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΙΚΑΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, των επαναληπτικών αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει από 12 έως14/01. Ο 35χρονος ρέφερι, Τριαντάφυλλος Τίκας, από το Σύνδεσμο Καρδίτσας, θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη (17:15). Βοηθοί του ο Νικόλαος Γεωργαράκος από την Αθήνα και ο Αντώνιος Διπλάρης από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Μουρτζάκης από την Ένωση Ηρακλείου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεράσιμος Μαζαράκης από την Κεφαληνίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδος:

ΣΗΜΕΡΑ

19:30 Ατρόμητος-Πλατανιάς OTE Sport 3 HD: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Απτόσογλου, Κουντουρέλης (Αθηνών), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.:Φλώτσιος(Βοιωτίας)

ΑΥΡΙΟ

15:00 Ηρακλής-Βέροια OTE Sport 1 HD: Τζήλος (Λάρισας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ.: Γαβριηλίδης(Θράκης)

17:15 ΑΕΚ-Λεβαδειακός OTE Sport 2 HD: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Τσαμούρης (Πιερίας), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD: Τίκας (Καρδίτσας), Γεωργαράκος (Αθηνών), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.: Μαζαράκςη(Κεφαλληνίας)

19:30 Ολυμπιακός-Χανιά OTE Sport 1 HD: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου, Δόσης (Αθηνών), 4ος: Παππάς (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

15:00 Πανιώνιος-Εργοτέλης OTE Sport 3 HD: Σέζος (Κιλκίς), Γρεβένης (Χαλκίδας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος: Σκούλας (Σερρών), παρ.:Καρατζάς(Εύβοιας)

17:15 ΠΑΟΚ-Καλλονή OTE Sport 1 HD: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κούλα (Ξάνθης), Σίπκας (Πέλλας), 4ος: Θάνος (Γρεβενών), παρ.:Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα OTE Sport 3 HD: Καραντώνης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρασίου (Ημαθίας), 4ος: Παννουλάκης (Χανίων), παρ.:Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass