ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση με… Ναπολεόνι

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 8:24

Με γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Πλατανιά και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα και χθες στο Περιστέρι οι Χανιώτες «αγκάλιασαν» την πρόκριση όταν προηγήθηκαν με τον Ράμος στο 34΄. Ομως, ο Μπιτόλο ισοφάρισε στο 42΄ και ο Ναπολεόνι είπε την τελευταία «λέξη» για το 2-1 στο 91΄.

Ετσι, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διαδοχικών αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, που τέθηκαν αντιμέτωπες τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα (0-0 οι δύο προηγούμενες).

Μετά από 214 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, το... ρόδι έσπασε ο Ράμος για λογαριασμό του Πλατανιά. Στο 34΄ ο Αργεντινός άσος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γουνδουλάκη και έγραψε το 0-1. Το γκολ αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς αναπροσάρμοσε την προσέγγιση των δύο προπονητών. Από τότε και για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, ο Πλατανιάς άφησε χώρους και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ενώ ο Ατρόμητος βρέθηκε σε μειονεκτική θέση και δεν είχε άλλη επιλογή παρά μόνο να επιτεθεί.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί ισοφαρίζοντας στη μοναδική «επίσκεψή» τους στην περιοχή του Κοκκαλά, από ένα κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Ούμπιδες και με κεφαλιά ο Μπιτόλο έφερε το ματς στα ίσια σε κομβικό σημείο (42΄). Παρά το ψυχολογικό πλεονέκτημα που συνήθως δίνει ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Ο Πλατανιάς διαχειρίστηκε με άψογο τρόπο το πλεονέκτημα τού 1-1 και απείλησε αρκετές φορές το νεαρό Μπάρκα, που ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ανήμποροι να αλλάξουν τον ρου της αναμέτρησης, μέχρι που στο 90+1΄ μια βαθιά μπαλιά αιφνιδίασε τον Μπανανά, ο Λε Ταλέκ επωφελήθηκε, πέρασε τον Κοκκαλά, πάσαρε στον Ναπολεόνι κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Αδικα με βάση τη μορφή του αγώνα, αλλά στο ποδόσφαιρο η λέξη «δικαιοσύνη» δεν υπάρχει.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Μπάλας, Πίτου Γκαρσία, Λε Ταλέκ - Αποστολόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (74΄ Στόιτσεφ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60΄ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Λημνιός (46΄ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνάτιτς, Μουνάφο, Γονδουλάκης (82΄ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (75΄ Ανγκούλο), Μενδρινός (67΄ Ντίνας), Ράμος

*Αναλυτικά το πρόγραμμα των ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ του α΄ αγώνα):

Ατρόμητος-Πλατανιάς     2-1 (0-0)

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ηρακλής-Βέροια  (1-0) OTE Sport 1 HD

17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (3-0) OTE Sport 3 HD

17:15 ΑΕΚ-Λεβαδειακός (1-0) OTE Sport 2 HD

19:30 Ολυμπιακός-Χανιά (4-1) OTE Sport 1 HD

ΑΥΡΙΟ

15:00 Πανιώνιος-Εργοτέλης (1-0) OTE Sport 3 HD

17:15 ΠΑΟΚ-Καλλονή (1-2) OTE Sport 1 HD

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) OTE Sport 3 HD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass