Ημερίδα ειδικής αγωγής στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 18:56

 

Η Πανελλήνια Ένωση Ειδικών Παιδαγωγών, διοργανώνει την 7η ημερίδα αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής, στην Καρδίτσα, στις 14 Μαΐου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, όλων των βαθμίδων, εργαζόμενοι στο χώρο της ειδικής αγωγής διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελματίες υγείας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν με εισήγησή τους καλούνται να αποστείλουν περίληψη αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (πρώιμης παρέμβασης, κοινωνικής ένταξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, προεπαγγελματικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, κ.α.), που εφαρμόστηκαν στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών και είναι χρήσιμο να παρουσιαστούν στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.

Η αποστολή-κατάθεση των προτάσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΕΕΠ (unionpeep@gmail.com), με την ένδειξη «Για την Ημερίδα Ειδικής Αγωγής», μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016. Προαιρετικά μπορεί να αποσταλεί και υλικό από την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος. Τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν θα επιλεγούν από την επιστημονική επιτροπή της ημερίδας.

                                                

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass