ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Βούλγαρης, Καψάλης και επίσημα προϊστάμενοι

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2016 1:16
Οι κ. Σωτ. Βούλγαρης και Ι. Καψάλης Οι κ. Σωτ. Βούλγαρης και Ι. Καψάλης

 

Τους πίνακες με τους 116 νέους διευθυντές Εκπαίδευσης ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Παιδείας, με την απόφαση του οποίου διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ορίζεται ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης και διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ορίζεται ο κ. Ιωάννης Καψάλης.

Όπως σημειώνεται από το Υπουργείο Παιδείας «με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, τοποθετούνται στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι παρακάτω εκπαιδευτικοί με θητεία έως 31 Ιουλίου 2018 για το συμφέρον της υπηρεσίας και με δαπάνη του δημοσίου ύστερα από τις σχετικές προτάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στους Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, καταβάλλονται οι αποδοχές και τα επιδόματα που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 4354/15. Οι τοποθετούμενοι Διευθυντές Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία μέχρι 1/2/2016.

 Η ανάληψη υπηρεσίας των τοποθετούμενων από τους αξιολογικούς πίνακες είναι υποχρεωτική. Όσοι δεν αναλάβουν υπηρεσία διαγράφονται από τους οικείους πίνακες.

Στελέχη της εκπαίδευσης που αναλαμβάνουν υπηρεσία ως Διευθυντές Εκπαίδευσης, θεωρούνται αυτοδίκαια παραιτηθέντες από τη θέση στελέχους που υπηρετούσαν. Οι θέσεις αυτές θεωρούνται κενές και πληρώνονται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις».

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αναλυτικότερα στη Θεσσαλία τοποθετούνται οι εξής διευθυντές: Μητσιάδη          Ευθυμία ΠΕ70 Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Βούλγαρης Σωτήριος ΠΕ70     Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Πολύζος Γεώργιος   ΠΕ70 Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Μπουλούμπασης Χρήστος ΠΕ70    Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Παπανούσκας Μιχαήλ ΠΕ04.02 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Καψάλης Ιωάννης ΠΕ 04.01 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Σαβελίδης Σωκράτης ΠΕ17.02 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Κάκλα Βασιλική ΠΕ02 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass