ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟΥ «ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δώδεκα βρετανικά πανεπιστήμια στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 8:08

 

Για πρώτη φορά, εκπρόσωποι από δώδεκα βρετανικά πανεπιστήμια, και εκπαιδευτικούς φορείς, βρέθηκαν χθες στη Λάρισα, προκειμένου να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους, αναλυτικά για τις σπουδές που παρέχουν και τα αντικείμενα που καλύπτουν.

Ειδικότερα, στο ξενοδοχείο «Διβάνι», πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη έκθεση βρετανικών πανεπιστημίων, με τη στήριξη του «Βρετανικού Συμβουλίου» (British Council) της χώρας μας, όπου με εκπροσώπους του το καθένα, πρόσφεραν ενημέρωση σε κάθε υποψήφιο φοιτητή για τα αντικείμενα και τα προγράμματα σπουδών τους, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά, αλλά και για τις δυνατότητες εξέλιξής τους, στη Βρετανία.

Στο πλαίσιο αυτής, έγινε παρουσίαση από στελέχη του British Council, τόσο για τις σπουδές στη Βρετανία, αλλά και για τις προοπτικές των νέων που επιλέγουν τα βρετανικά πανεπιστήμια, καθώς και για υπηρεσίες που παρέχει το βρετανικό Συμβούλιο όσο αφορά μεταξύ άλλων τη συμβουλευτική νέων γιατρών που επιθυμούν να ασκήσουν την ειδικότητά τους σε βρετανικά νοσοκομεία κ.ά.

Να σημειωθεί ότι Βρετανικό Συμβούλιο, είναι ο μόνος επίσημος φορέας πληροφόρησης στην Ελλάδα για θέματα εκπαίδευσης στη Βρετανία, ο οποίος μάλιστα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης λειτουργεί και η υπηρεσία εύρεσης θέσης σε βρετανικά πανεπιστήμια, που αναλαμβάνει την ενημέρωση καθοδήγηση και στήριξη, των υποψηφίων, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, μέχρι την εγγραφή και τη διαμονή τους, ενώ επίσης λειτουργεί και υπηρεσία μεταφράσεων και επικυρώσεων δικαιολογητικών.

Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τον κατάλογο των βρετανικών πανεπιστημίων και τα αντικείμενα σπουδών τους από την ιστοσελίδα του British Council.

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass