ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνεργασία ΤΕΙ και Οικονομικού Επιμελητηρίου

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 18:05

Το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σπυρίδων Βαλιώτης, ο γενικός γραμματέας Βασίλειος Πιτσίλκας και Κουτσοκέρας Αθανάσιος μέλος, όπου ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του ΤΕΙ, ενώ μαζί με τη διοίκηση του ιδρύματος διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο φορέων.

Ειδικότερα συζητήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες με τα Τμήματα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικότερα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που υλοποιεί σήμερα η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» και το «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων –MBA» με δύο κατευθύνσεις στο Μάρκετινγκ και στη Χρηματοοικονομική.

Στη συνέχεια η διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ξεναγήθηκε στους χώρους του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Από το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος κ. Γούλας, ο κ.Ευστάθιος Βελισσαρίου αναπληρωτής πρόεδρος, ο Ηλίας Σαντουρίδης πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, και από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ο Βασίλειος Γερογιάννης πρόεδρος του Τμήματος, η Βασιλική Καζαντζή αναπλ. πρόεδρος και ο καθηγητής Ιωάννης Παπαδημόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass