ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

Διαγωνισμοί Φυσικής και Φιλοσοφίας

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 14:04

 

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ανακοινώθηκε η διοργάνωση δύο μαθητικών διαγωνισμών και ειδικότερα:

ΦΥΣΙΚΗΣ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τον 26ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους μαθητές της Α΄και Β΄ Λυκείου.

Επίσης διοργανώνει και τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου, που αφορά μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο5 Μαρτίου 2016, ώρα 9.30π.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας (Ηπείρου και Ανθ.Γαζή, τηλ.2410620728). Οι πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία(ΕΦΕ)και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ(ΚΕΣ) διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου για τους μαθητές της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου με θέμα «Η ηθική και το πρόβλημα του κακού».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 9.00 π.μ. στο 4ο Λύκειο Λάρισας (Ανθ. Γαζή και Ηπείρου, τηλ. 2410620729). Οι μαθητές που θα προκριθούν θα πάρουν μέρος στον τελικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις 22-23 Απριλίου 2016 .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass