ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Σχολικοί αθλητικοί αγώνες στην Ποταμιά

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2016 1:15

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βλαχογιαννίου, Βερδικούσιας και Ευαγγελισμού αγκάλιασαν με αγωνιστικό και φιλικό πνεύμα την πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής των σχολείων τους, να συμμετέχουν στους αθλητικούς αγώνες όλοι μαζί και να συναγωνιστούν στο γήπεδο Βλαχογιαννίου.

Η χαρά της συμμετοχής στα αθλήματα και ο ενθουσιασμός των παιδιών στο κατάμεστο από γονείς και πλήθος κόσμου γήπεδο, ήταν απερίγραπτη.Το «ευ αγωνίζεσθαι» έγινε βίωμα των μαθητών και έδωσαν την υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουν κάθε χρόνο να παίζουν όλοι μαζί. Οι γυμναστές Οικονόμου Νικόλαος, Καζάνα Αθηνά, Καλαμπούκα Παγώνα, Καλογιάννη Μαρία, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολείων, έπαιξαν με τους μαθητές των μεγάλων τάξεων ποδόσφαιρο, χάντμπολ, μπάσκετ και τα μικρά παιδιά αθλοπαιδιές και παιχνίδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούσης, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Ηλίας Κωτούκας, η διευθύντρια το σχολείου κ. Χρυσούλα Κακανούλη, διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί καθώς και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βλαχογιαννίου συγχαίρει όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους μαθητές και ευχαριστεί την εταιρία, τον πρόεδρο Μεσοχωρίου, και τους χορηγούς που συνέβαλαν με τη χορηγία τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή και διοργάνωση των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass