ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

«Ανεβασμένος» ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2016 7:59

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Επιβεβαιώνοντας την παράδοση χρόνων οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου σημείωσαν υψηλές βαθμολογίες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Το σύνολο των μαθητών θα εισαχθούν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ – στρατιωτικές σχολές και μάλιστα και σε εκείνες που έχουν υψηλές βάσεις.

Οι προσπάθειες των καθηγητών του Λυκείου και των φροντιστηρίων του Τυρνάβου ευοδώνονται για μια ακόμη χρονιά.

Μιλώντας η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου κ. Κωνσταντινιά Πατσή ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα τόνισε ότι το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και φέτος απέδειξε με τον ζήλο των μαθητών και τα αποτελέσματα της παραμένει στα πρώτα Λύκεια της χώρας δείχνοντας για άλλη μια φορά πως οι μαθητές της επαρχίας και των δημόσιων σχολείων δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτούς των μεγαλουπόλεων. Η παράδοση του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου συνεχίζεται με πρωτιές. Το θετικό αυτό στοιχείο δεν είναι τυχαίο αλλά αποτέλεσμα ενός πολύχρονου αγώνα των μαθητών, των γονέων τους, αλλά και των εκπαιδευτικών. Η κ. Πατσή και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τα παιδιά και τους εύχονται πάντα επιτυχίες.

Από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου, σύμφωνα με μια πρώτη ματιά, πάνω από 18.000 μόρια συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι: Αντωνίου Ιωάννης-Ραφαήλ 19.342, Εξάρχου Αθηνά 18.907, Κατσικαβέλα Αναστασία 18.895, Γραββάνη Μαρία 18.449, Γατσαρούλη Φαίδρα 18.170, Λιάκου Βαλέρια 18.120 . Υπάρχουν και άλλοι μαθητές που πέρασαν τα 18.000 μόρια και θα ανακοινωθούν επίσης μόλις το σχολείο βγάλει τη βαθμολογία των μαθητών σε ηλεκτρονική μορφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass