ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Εγγραφές στα ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2016 9:48

Από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) του νομού ανακοινώθηκαν τομείς και ειδικότητες που θα λειτουργήσουν από τη νέα σχολική χρονιά αλλά και η έναρξη των εγγραφών.

Αναλυτικά, κατά σχολείο, πρόκειται για τις εξής ειδικότητες:

6ο ΕΠΑΛ

Το 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας βρίσκεται στο τέρμα της οδού Καρδίτσας, είναι εύκολα προσβάσιμο και συνδέεται με το κέντρο της πόλης με το αστικό ΚΤΕΛ Νο 4. Το ωράριο λειτουργίας του είναι 18:30 με 22:00 και λειτουργούν σε αυτό οι κάτωθι τομείς με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και ειδικότητες: Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Τεχνικός ανθοκομίας και αρχιτεκτονικής τοπίου.

Τομέας Μηχανολογίαςκαι ειδικότητες: Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Οχημάτων.

Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και ειδικότητες: Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων. Τεχνικός Αυτοματισμού

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1 - 12 Σεπτεμβρίου από τις 18:30 έως 22:00. Δικαίωμα για εγγραφή έχουν όσοι διαθέτουν: Απολυτήριο Γυμνασίου ή Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Απολυτήριο όλων των τύπων Λυκείων. Οι μαθητές εγγράφονται στη Β’ τάξη και παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα του τομέα. Πτυχίο ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΤΕΕ. Οι μαθητές εγγράφονται στη Β’ τάξη. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2410-622550.

7ο ΕΠΑΛ

Η Διεύθυνση του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας και ο Σύλλογος Διδασκόντων καθηγητών με ανακοίνωσή τους «συγχαίρουν τους μαθητές της Γ' τάξης του σχολείου για τις επιτυχίες τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία».

Οι εγγραφές στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας για το σχολικό έτος 2016-17 κατ' εξαίρεση θα γίνονται τον μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων (1-12 Σεπτεμβρίου ), για τους μαθητές που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λογούς ανωτέρας βίας, καθώς και για τους μαθητές που παραπέμπονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας για το σχολικό έτος 2016-2017 θα γίνονται καθημερινά από 8:30 έως 13:30. Πληροφορίες : http://7epal-laris.lar.sch.gr , mail@7epal-laris.lar.sch.g και στη διεύθυνση: Δρόση & Παιωνίου, Νέα Πολιτεία, Τηλ. 2410-670290 , fax: 2410-670291

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Α΄ τάξη : Απολυτήριο Γυμνασίου, δύο φωτογραφίες και πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης. Β΄ τάξη Τομέα : Απολυτήριο Λυκείου, δύο φωτογραφίες και πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης, για τους απόφοιτους όλων των τύπων Λυκείου. Μαθητές που τελείωσαν την Α΄ τάξη ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με απλή αίτηση μετεγγραφής. Γ΄ τάξη Ειδικότητας: δύο φωτογραφίες και πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης για τους ήδη φοιτούντες μαθητές. Για τους μαθητές όλων των τάξεων: Αίτηση εγγραφής από τον κηδεμόνα.

ΤΟΜΕΙΣ

Οι τομείς – ειδικότητες που θα λειτουργήσουν είναι οι εξής:

Τομέας Πληροφορικής. Ειδικότητες: Τεχνικός Η/Υ Και Δικτύων Η/Υ, Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού. Τομέας Μηχανολογίας. Ειδικότητα: Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων Και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου Και Φυσικού Αερίου.

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας. Ειδικότητα: Υπαλλήλων Εμπορίας Και Διαφήμισης, Υπαλλήλων Αποθήκης.

Τομέας Υγείας Πρόνοιας – Ευεξίας. Ειδικότητες: Β. Νοσηλευτών, Β. Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων, Β. Βρεφονηπιοκόμων, Β. Φυσικοθεραπευτών, Β. Οδοντοτεχνιτών, Αισθητικής Τέχνης, Κομμωτικής Τέχνης. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ειδικότητα: Αργυροχρυσοχοΐας. Τομέας Πλοιάρχων. Ειδικότητα: Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass