Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2016 10:38

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε") Του Αχ. Μπακαλέξη

Με χαμόγελα και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε χθες σε όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων η νέα σχολική χρονιά. Εκπαιδευτικοί και μαθητές πιστοί στο ραντεβού τους πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Χθες από νωρίς το πρωί οι αυλές των σχολείων στην πόλη και στην επαρχία Φαρσάλων γέμισαν από μαθητόκοσμο, που μετά το τέλος του καλοκαιριού επιστρέφει στα θρανία.

Η νέα σχολική χρονιά είναι πλέον γεγονός και συνοδεύτηκε από τις ευχές όλων, ώστε να είναι καλή και δημιουργική και ιδιαίτερα για τα "πρωτάκια" που πέρασαν φέτος για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου.

Στα Φάρσαλα δεν υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες πολλά κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η "Ε" βρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, στο οποίο θα λειτουργήσει από τη φετινή χρονιά Ολοήμερο Σχολείο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ενώ έγινε αγιασμός και στο 2ο Νηπιαγωγείο που θα λειτουργήσει και αυτό για πρώτη φορά σε σύγχρονο κτίριο.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο διευθυντής Α'/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Σωτήρης Βούλγαρης, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Χρήστος Γρίβας, η προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου κ. Ειρήνη Μαυρίδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Νίκος Τριανταφύλλου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α'/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ντίνα Μπένου, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και μαθήτριες, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου και του υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη που εύχονταν καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass