ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Ευχήθηκαν λιγότερα προβλήματα στα σχολεία

Ενημερωτική σύσκεψη με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 11:15

πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία με της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τεμπών κ. Γεωργίας Τσιόπα παρουσία της προϊσταμένης της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Μαίρης Σαρμαντά. Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση αρχικά από την Τσιόπα και την κ. Σαρμαντά

για θέματα που αφορούν τα κτιριακά συγκροτήματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τεμπών η ενημέρωση της κατάστασης που επικρατεί με την έναρξη της φετινής περιόδου αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων από τους διευθυντές των σχολείων.

Η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Γεωργία Τσιόπα στον σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους διευθυντές των σχολείων και τους προέδρους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ευχήθηκε μια νέα καλή σχολική χρονιά με λιγότερα προβλήματα που δυστυχώς λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα σε ένα βαθμό επηρεάζει και τα σχολεία.

Επίσης σημείωσε ότι η επιτροπή με την τεχνική υπηρεσία του δήμου γνωρίζουν ζητήματα σε ό,τι αφορά τις τεχνικές κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε αυτά να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Στόχος μας είπε η κ. Τσιόπα όπως ανέφερε και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι: «Η προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν οι μαθητές μας, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου –Μαγαλιού και οι διευθυντές Γυμνασίων: Γόννων κ. Αντώνης Πατσίδης, Συκουρίου κ. Γεώργιος Κουτσουδόντης, Πυργετού κ. Νίκος Χατζάρας και Μακρυχωρίου κ. Κατερίνα Καμπούρη καθώς και των Λυκείων Γόννων κ. Δημάκη Δημήτρη και Πυργετού κ.Βασίλη Γκέκα όπως ακόμη μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Συκουρίου κ.Γιάννης Βλαχογιάννης, Γόννων κ. Ντίνα Παπουτσιδάκη και Μαίρη Πανδρεμένου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass