Η άθληση για τα παιδιά

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2016 20:55

Tο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου συμμετείχε για τρίτη χρονιά, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακούς, στις δράσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Το θέμα της φετινής χρονιάς ήταν «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους». Οι μαθητές των σχολείων μας είχαν την ευκαιρίαμέσα από ένα πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων να βιώσουν την ικανοποίηση της συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια με σύνθημα "OΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ". Είδαν ακόμη την άθληση όχι ως μέσο ανταγωνισμού αλλά ως μέσο προαγωγής της υγείας του σώματος και του πνεύματος. Επίσης τα παιδιά παρακολούθησαν σκηνές από σύγχρονους αγώνες που αναδεικνύουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα του αθλητισμού και όχι του πρωταθλητισμού.To πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων σχεδίασαν οι εκπ/κοί Φ.Α. κ Δήμητρα Φάρρου και Γιάννης Βασιλείου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass