Προσλήψεις στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2016 18:29

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ανακοίνωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη στελέχωση της υποδιεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), με απόσπαση τετραετούς διάρκειας.

Αναλυτικότερα προτίθεται να καλύψει δυο θέσεις στο Τμήμα Διαγωνισμών και Συμβάσεων και μια θέση στο Τμήμα Οικονομικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα στο Γραφείο Λογιστικής Υποστήριξης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας του ΙΕΠ με αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων (μόνιμων και Ι.Δ.Α.Χ.) ή εκπαιδευτικών δημόσιας εκπαίδευσης. Η διάρκεια της απόσπασης στο Ι.Ε.Π. είναι τετραετής. Για τον λόγο αυτόν, καλεί όσους/ες εκπαιδευτικούς, υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ή άλλων Υπουργείων, έχουν τα τυπικά προσόντα, να καταθέσουν σχετική αίτηση. Οι αποσπασμένοι/ες θα λαμβάνουν τις μηνιαίες τακτικές αποδοχές της οργανικής τους θέσης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις χορήγησής τους. Οι θέσεις:

-Μια θέση στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, Γραφείο Λογιστικής Υποστήριξης: Τυπικά προσόντα: Τίτλος σπουδών Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αναγνωρισμένος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής. Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε συναφές με τη θέση αντικείμενο, ή
Πτυχίο/μεταπτυχιακό οικονομικής – λογιστικής κατεύθυνσης. Ικανότητα χρήσης εργαλείων πληροφορικής
-Δύο θέσεις στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, Τμήμα Διαγωνισμών και Συμβάσεων: Τυπικά προσόντα: Τίτλος σπουδών Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αναγνωρισμένος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε διοικητικά καθήκοντα. Ικανότητα χρήσης εργαλείων πληροφορικής.
Αίτηση-δήλωση απόσπασης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν εκπαιδευτικοί ή/και δημόσιοι υπάλληλοι (μόνιμοι και Ι.Δ.Α.Χ.) εφόσον πληρούνται οι προαπαιτούμενοι όροι και οι προϋποθέσεις και εφόσον η αίτησή τους δεν αντίκειται σε απαγορευτική διάταξη νόμου (ενδεικτικά αναφέρονται: θέση ευθύνης με θητεία,
τοποθέτηση σε πρότυπο/ πειραματικό σχολείο κλπ). Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π., www.iep.edu.gr, και συγκεκριμένα το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Συστήματος Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π., «Δικτυακή Πύλη - e-IEP», να δημιουργήσουν και να
επεξεργαστούν πλήρως και προσηκόντως το προσωπικό τους προφίλ και στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες, να υποβάλουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στοιχεία που επικαλούνται, π.χ. τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κ.λπ., όλα σε ηλεκτρονική μορφή.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοικτή έως τις 25/10/2016 και ώρα 14:00.
Πρόσθετες πληροφορίες θα παρέχονται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. (Δικτυακή Πύλη - e-IEP).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass