ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί για ανάδειξη αιρετών

* Αναλυτικά οι υποψήφιοι των παρατάξεων

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 10:09

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία όλης της χώρας, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στα υπηρεσιακά συμβούλια, τοπικά και κεντρικά.

Οι κάλπες των δασκάλων και νηπιαγωγών της Λάρισας θα στηθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ενώ η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες θα ψηφίσουν και οι καθηγητές του νομού αλλά για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας, οι κάλπες θα στηθούν στο 1ο Λύκειο Λάρισας. Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, θα στηθούν επίσης κάλπες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

Οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των Λαρισαίων εκπαιδευτικών, παρουσιάζουν τις θέσεις τους στις διακηρύξεις τους ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν και τα ψηφοδέλτιά τους. Αναλυτικά οι υποψήφιοι για το ΠΥΣΠΕ και το ΠΥΣΔΕ Λάρισας είναι οι εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) υποψήφιοι για το ΠΥΣΠΕ είναι οι εξής:

Γκαζγκάνη Όλγα, Γκιάτος Γιάννης, Γκόγκας Γιώργος, Ζιάνας Γιάννης, Κατσάρα Κατερίνα, Κωστούλας Απόστολος, Μπίκας Χρήστος, Μυσίδου Λαμπρινή, Πατσίκας Αντρέας, Σερέτη Φανή, Σωτηρίου Βασίλης, Τσαούση Ελένη, Τσιος Δημήτριος.

Για το ΠΥΣΔΕ είναι οι εξής: Αλεξούλης Ιωάννης, Γερασάκης Δημήτρης, Γιαλαμά Αναστασία (Νατάσα), Ζιούλης Λεωνίδας, Κουνιάκης Χριστόφορος, Κουτέ Σταυρούλα, Μαρούδα Χαδίνα (Νίνα), Ντίνος Βασίλης, Παπακωνσταντίνου Χαράλαμπος, Σωκράτους Σωκράτης, Τριανταφύλλου Ευαγγελία. Η παράταξη ανακοίνωσε επίσης και τους υποψηφίους για το ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

ΔΑΚΕ

Οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ για το ΠΥΣΔΕ είναι οι εξής: Γεωργιτζίκη Γεωργία, Γιακοβής Δημήτριος, Γκαδρής Αθανάσιος, Γλιούμπα Ελένη, Γραβάνης Στέφανος, Δουκάκης Αντώνιος , Κατσιαβριάς Πέτρος, Κοντσιώτης Κων/νος, Κουκούλης Γεώργιος, Κουλουράς Γεώργιος, Μακρυγιάννης Παντελής, Μαλάκος Σταμάτης, Μίζιος Αθανάσιος , Νάνης Δημήτριος, Νταφούλης Γεώργιος, Σταθάκη Φωτεινή, Τζέκας Θωμάς και Τζηκούλης Δημήτριος.

Η παράταξη ανακοίνωσε επίσης και τους υποψηφίους για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας ενώ υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ, από τη Λάρισα είναι ο Κοντσιώτης Κων/νος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Με την Αγωνιστική Παρέμβαση - Συνεργαζόμενοι (Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις – Συνεργαζόμενοι) υποψήφιοι για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας είναι οι εξής:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΑΣΩ, ΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΕΠΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΙΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΟΥ ΜΑΓΔΑ, ΤΣΙΜΠΟΛΗ ΚΙΚΗ και, ΨΑΡΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Η παράταξη ανακοίνωσε και τους υποψηφίους της και για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

ΠΕΚ

Oι υποψήφιοι της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών (ΠΕΚ) για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας: Γκούθας Δημήτριος, Γιουρούκης Αργύριος, Κουτσιμανής Βασίλειος, Καλτάσης Δημήτριος, Λίταινα Σύρμω (Μίνα), Νταφούλης Θεόδωρος, Ντελής Χρήστος, Παλαιομίχα Ρούλα, Παλάτος Χρήστος, Παπαγιάννης Ευθύμιος, Πλίτσης Μιχαήλ, Τασιοπούλου Παρασκευή (Βίκυ), Τσιόπας Αναστάσιος και, Ψωμιάδης Ευστάθιος.

Oι υποψήφιοι για το ΚΥΣΔΕ, είναι οι εξής: Νταφούλης Θεόδωρος, Τασιοπούλου Παρασκευή (Βίκυ). Η παράταξη ανακοίνωσε και τους υποψηφίους της και για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ

Με την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, υποψήφιοι για το ΠΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας είναι οι εξής: Αγιάννης Νίκος, Δαούλα Κατερίνα, Κοσμοπούλου Φωτεινή, Μουτσέλου Ευτυχία, Σεφεριάδου Ελένη, Συννεφακοπούλου Κυριακή, Τσάνης Φάνης, Φωτίου Γιώργος, Χριστοδούλου Αστέριος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass