Στο ΙΕΚ Ακμή ο Κατσιαντώνης

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 19:44

Στο διεθνώς αναγνωρισμένο για το εκπαιδευτικό του έργο, ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα επαγγελματικής κατάρτισης, ΙΕΚ ΑΚΜΉ στη Λάρισα, ξεναγήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, όπου δήλωσε ενθουσιασμένος βλέποντας τις εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και παρακολουθώντας τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στους νέους.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συνεχάρη τα στελέχη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για το πρωτοπόρο εκπαιδευτήριο που δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες νέους να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν σε υψηλά πρότυπα δεοντολογίας και προδιαγραφών:

"Η Παιδεία πρέπει να έχει υψηλά standards και αυτά παρέχονται σίγουρα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα που είναι ένα εκπαιδευτήριο πρότυπο με άριστες υλικοτεχνικές υποδομές και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο μαθημάτων πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σαν αυτή που είδα σήμερα εδώ, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Έχουμε λαμπρά μυαλά στη χώρα μας είναι γνωστό σε όλους. Σε αυτούς τους νέους πρέπει να επενδύει η Παιδεία για να μπορέσει να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι χτισμένες εδώ και δεκαετίες οι βάσεις για το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό και είναι κομβικής σημασίας γεγονός για την ανάπτυξη του Θεσσαλικού κάμπου, ότι δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σπουδάσουν στον τόπο που γεννήθηκαν" τόνισε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass