Ζητείται διευθυντής για το 14ο λυκείο Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 20:55

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων για την προσωρινή πλήρωση θέσης διευθυντή στο νεοϊδρυθέν 14ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, ανάρτησε η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας και συγκεκριμένα αναφέρει:

«καλεί τους ενδιαφερόµενους εκπαιδευτικούς της ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Λάρισας που έχουν τα νόµιµα προσόντα και επιθυµούν να συµµετάσχουν στη διαδικασία επιλογής να υποβάλουν αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγµα) που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, από την Πέµπτη 15 ∆εκεµβρίου 2016 έως και την Τρίτη 20 ∆εκεµβρίου 2016 και ώρα 12:00. Οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόµενους στην ∆ιεύθυνση Β/θµιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας στις προκαθορισµένες ηµεροµηνίες στον 1ο όροφο. Προϋποθέσεις Επιλογής 1. Οκταετής (8) διδακτική υπηρεσία 2. Βαθµός Α 3. Κατάθεση βιογραφικού σηµειώµατος συνοδευόµενο από τα απαραίτητα δικαιολογητικά 4. Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass