ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Επιμορφωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 10:17

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επιμορφωτικών συναντήσεων που διοργάνωσε η 11η Περιφέρεια Σχολικού Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας,

με εισηγήτρια την επιστημονική συνεργάτη των δομών ενηλίκων του Συλλόγου (Οικοτροφείο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ Ι) Φωτεινή Μιδούχα (MSc, BCBA, Ψυχολόγο) με θέμα «Λειτουργική αξιολόγηση και παρέμβαση μαθητών με δύσκολες συμπεριφορές».

Η επιμορφωτική δράση απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς, στο ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ Προσχολικής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Ν. Λάρισας. Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν δύο δίωρες συναντήσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στη Νεάπολη ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο συναντήσεις τον Μάιο, όπου θα υπάρξει και συζήτηση συγκεκριμένων περιπτώσεων.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας ως φορέας που ενεργοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας και του κοινωνικού αποκλεισμού, παραμένοντας συνεπής στους καταστατικούς σκοπούς του για υποστήριξη των εκπαιδευτικών, ανταποκρίνεται θετικά σε παρόμοια αιτήματα που αφορούν στην ειδική αγωγή και συμβάλλει με τους εξειδικευμένους επιστήμονές του στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass