ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Μηνύματα ειρήνης και ελευθερίας

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 16:00

Στον κήπο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, χθες το πρωί, τα παιδιά έφτιαξαν κοσμήματα, σημαίες, κονκάρδες από διάφορα υλικά και με σύμβολα όπως η ειρήνη, η ελευθερία, η Γαλλία.


Η δράση διοργανώθηκε για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους «Teachers 4 Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools».
Στον αίθριο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, μαθητές και παιδιά, ηλικίας 5 - 15 χρονών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σημαίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δημιουργήσουν και να κατασκευάσουν με τα χέρια τους, κάτι δικό τους, με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης. Σε τρεις πάγκους εργασίας, τα παιδιά δημιούργησαν βραχιολάκια, κονκάρδες ή μπρελόκ και ζωγραφιές, χρησιμοποίησαν υλικά ζωγραφικής και κατασκευών, όπως ξυλάκια, χαρτόνι, σχοινί, κορδόνια, πετρούλες, χάντρες, συγκολλητική κόλλα, χαρτί, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους και έφυγαν με δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass