Το υπουργείο παιδείας ξέχασε την Τράπεζα θεμάτων στα ΕΠΑ.Λ.

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2015 20:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:56

Το υπουργείο Παιδείας, …ξέχασε(!) να στείλει και στα Επαγγελματικά Λύκεια, ανάλογη εγκύκλιο με αυτή που έστειλε στα Γενικά, όσο αφορά στην κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων, στις φετινές ενδοσχολικές εξετάσεις, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής –Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε).

Σε επιστολή της η οποία έχει αποσταλεί στο αναπληρωτή υπουργό παιδείας, η Ομοσπονδία αναφέρει: «Λάβαμε γνώση της σχετικής εγκυκλίου, που αφορά στην κατάργηση της «Τράπεζας Θεμάτων» στα Γενικά Λύκεια, ημερήσια και εσπερινά.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποστείλετε όμοια εγκύκλιο που θα αφορά στην κατάργηση της «Τράπεζας Θεμάτων» και στα Επαγγελματικά Λύκεια, ημερήσια και εσπερινά;

Παρακαλούμε όμως για την άμεση έκδοση και αποστολή της εγκυκλίου αυτής και για τα ΕΠΑ.Λ. Η καθυστέρηση δημιουργεί εύλογη απορία αλλά και δυσφορία στους συναδέλφους, ότι για άλλη μια φορά τα σχολεία και οι μαθητές μας αντιμετωπίζονται όχι απλώς ως «μειωμένου ενδιαφέροντος» του Υπουργείου, αλλά ως …ανύπαρκτα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass