Σε καλά επίπεδα οι βαθμολογίες των μαθητών των Λυκείων της Αγιάς

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 22:35
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τέλος στην αγωνία και για τα παιδιά των δύο Λυκείων της Αγιάς, Γενικού και Επαγγελματικού, που συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους χθες από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Παίρνοντας ως βάση κάποιος τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων στα οποία, πριν τρεις εβδομάδες σχεδόν, διαγωνίστηκαν, το συμπέρασμα που βγαίνει από τους βαθμούς είναι πως, σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των μαθητών της περιοχής κινήθηκε σε ικανοποιητικά και αξιοπρεπή επίπεδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, από το Γενικό Λύκειο, τη Γεωργία Τσακνάκη που κατάφερε να συγκεντρώσει 17.784 μόρια, τη Μαρία Γκέσου με 17.734, τη Μαρία Δεληζώνα με 17.301, των Κωνσταντίνο Κασίδα με 16.822, τον Αχιλλέα Γκαρανέ με 16.297 και την Αλεξάνδρα Μπανιά με 16.082.

Από το Επαγγελματικό Λύκειο, όπου πολλά παιδιά είναι αυτά που πέρασαν τη βάση και μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους σε κάποια σχολή, ξεχώρισαν η Ειρήνη Μυλωνά με 1.891 μόρια και η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου με 1.707.

Όπως και να ‘χει, η προσπάθεια, που οι μαθητές κατέβαλαν, κρίθηκε. Ο καθένας πια, βάσει των αποτελεσμάτων του θα πορευτεί από ‘δω και μπρος. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις, αν και είναι πράγματι μια καλή ευκαιρία για κάποιον να πετύχει αυτό που ονειρεύεται, δεν είναι το παν. Η προσπάθεια στη ζωή είναι, και πρέπει να είναι, συνεχής για όλους…

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass