Εκπαίδευση μεταναστών στην ελληνική γλώσσα

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2015 14:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:12

 

 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Υποστήριξη - Βελτίωση κατανόησης - Χειρισμού της Ελληνικής γλώσσας», με δωρεάν παρακολούθησή του από αλλοδαπούς μετανάστες, οργανώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Λάρισας, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.),  που στεγάζεται στο «Ροδοπούλειο» ( οδός Γαριτσίου και Λευκίππου, περιοχή Αβέρωφ).

Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται στα πλαίσια της διαρκούς δωρεάν επιμόρφωσης και Δια βίου-Μάθησης, απευθύνεται σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς, που χρήζουν στήριξης στην βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων τους, θα έχει ανοικτή δομή και θα εξειδικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, μετά από συνέντευξη με τον υπεύθυνο του προγράμματος, ώστε να προσδιορίζεται ένα ατομικό σχέδιο εκπαίδευσης.

Οι ώρες παρακολούθησης ενδεικτικά θα είναι πρωινές (από 10.00 έως 14.00), δύο φορές εβδομαδιαίως και διάρκειας έως 50 ώρες. Η ημερομηνία έναρξης θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους με την ολοκλήρωση των αιτήσεων.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σ ’αυτό είναι δωρεάν.Το πρόγραμμα δεν είναι επιδοτούμενο και με τη λήξη του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass