Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

«Αποσπάστηκαν κατά προτεραιότητα»

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 15:19

Η Συντονιστική Επιτροπή ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας, σε ανακοίνωσή της για την ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πέρασε ένας μήνας από την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας δεν μπορεί να

λειτουργήσει πια σε πλήρη σύνθεση. Ο λόγος είναι ότι τα 2 από τα 3 μέλη της ΔΑΚΕ (Κώστας Κωστόπουλος και Δάφνη Μπατσίλα) δεν έχουν αποσπασθεί στο ΠΥΣΔΕ στο οποίο έχουν εκλεγεί, σε αντίθεση, βέβαια, με τον εκλεγμένο με την παράταξη των ΣΥΝΕΚ κ. Ιωάννη Τσακνάκη και τον εκλεγμένο με την παράταξη των «Παρεμβάσεων» κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, οι οποίοι αποσπάστηκαν κατά προτεραιότητα στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας, ως εκλεγμένα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας.

Ενώ η παράταξη των ΣΥΝΕΚ δήλωνε στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ότι είναι κατά των αποσπάσεων των συνδικαλιστών και η παράταξη των Παρεμβασεων δήλωνε « ή όλοι ή κανένας», δεν είδαμε ούτε τον κ. Τσακνάκη να μην κάνει χρήση του δικαιώματος της απόσπασης ούτε τον κ. Παπαδόπουλο να μην αποδέχεται την απόσπασή του!

Αυτή είναι η εντιμότητα, η αξιοκρατία και η συνδικαλιστική ελευθερία της «αριστεράς»!

Οι «έντιμοι αγωνιστές» των Παρεμβάσεων και του ΠΑΜΕ, ήταν οι μόνοι που στη Γενική Συνέλευση των προέδρων (7/10/2017) απείχαν από την ψηφοφορία του ψηφίσματος υπέρ της δικαίωσης των εκλεγμένων συναδέλφων στα Δ.Σ. ΕΛΜΕ τη στιγμή που εκπρόσωποί τους ανά την Ελλάδα έχουν αποσπασθεί κατά προτεραιότητα, ως εκλεγμένα μέλη στα Δ.Σ.! (στην ΕΛΜΕ μας συγκεκριμένα ο κ.Παπαδόπουλος).

Και δεν φτάνει αυτό, οι «αριστερές» παρατάξεις έχουν το θράσος να εγκαλούν τη ΔΑΚΕ για τη μη λειτουργία της ΕΛΜΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass