ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΑΘΕΜΕ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αλλοεθνείς με βεβαίωση γνώσης ελληνικής γλώσσας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 7:45

Γιορτή, για τη λήξη των μαθημάτων εκμάθησης ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΘΕΜΕ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία των εκπαιδευομένων, οι οποίοι δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με τα μαθήματα και ανυπομονούν να τους ξαναδοθεί παρόμοια ευκαιρία.

Η γιορτή έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στο οποίο φιλοξενήθηκαν ορισμένα τμήματα, του προγράμματος, με την άδεια του διευθυντή του σχολείου κ. Στρατή για την υποστήριξή του αντιδημάρχου κ. Δεληγιάννη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη στέγασης του προγράμματος στη Λάρισα.

Στη γιορτή όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν, μαγείρεψαν και πήγαν φαγητό ή γλυκό και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν γεύσεις απ όλο τον κόσμο, όπως κρύα πικάντικα πιάτα με όσπρια και λαχανικά από το Πακιστάν, μαροκινή πίτα του γάμου, πιροσκί και άλλες υπέροχες γεύσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι μαθητές παρέλαβαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των μαθημάτων.

Να σημειωθεί ότι στη Λάρισα λειτούργησαν τρία τμήματα και οι εκπαιδευτές γλώσσας ήταν οι : κ. Γιωτοπούλου Αντιγόνη, κ. Μέρας Δημήτριος, κ. Τασιούδη Ματίνα, ενώ η εκπαιδεύτρια για τα μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού ήταν η κ. Ζησοπούλου Αγαθή.

Τη διαμεσολάβηση του προγράμματος έως και την έναρξή των μαθημάτων (επικοινωνία με φορείς-πανεπιστήμιο, εύρεση χώρου και εκπαιδευομένων) είχε η κ. Ματίνα Τασιούδη και μετά την έναρξη των μαθημάτων η κ. Jade Lee, νομικός από τη Ν. Κορέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass