Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 16:38

Τα είχε όλα η γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, παιχνίδια, κέφι, τραγούδι, χορό, χαρά. Είχε συγκίνηση κι αγάπη. Αγάπη μεταξύ δασκάλων και μαθητών. Ένα απίστευτο δέσιμο που βγήκε στην περίπου δίωρη εκδήλωσή τους.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου, την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχε η δασκάλα του σχολείου Δήμητρα Βουδούρη.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ’ Τάξης, που αποφοιτούν από το δημοτικό, και η νέα χρονιά θα τους βρει στο γυμνάσιο. Γι’ αυτή τη σπουδαία στιγμή μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Στέφανος Κωτούλας. Σε κάθε παιδί μοιράστηκε από ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, ένα καραβάκι για να είναι καλοτάξιδα στη νέα τους σχολική «περιπέτεια».
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Τεμπών Γιάννης Αργυρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Νταφούλης και Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της κοινότητας Συκουρίου Γιώργος Καλότυχος, ο τοπικός σύμβουλος Αθ. Νούλας, οι σχολικοί σύμβουλοι Αν. Δαραράς και Δημ. Καραδήμος, γονείς, κηδεμόνες και πλήθος κόσμου.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μανώλης αναφέρει: «Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί. Πραγματικά! Μπράβο σας! Μπράβο στα παιδιά! Μπράβο στους δασκάλους και τις δασκάλες, σε όλους για την όμορφη διοργάνωση κι εύχομαι Καλό καλοκαίρι!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass