Το 1ο Λύκειο Φαρσάλων στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 8:38

Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, μαθητές του 1ου Λυκείου Φαρσάλων, με επικεφαλής την εκπαιδευτικό Κατσικοπούλου Θωμαΐδα , έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Παρακολούθησαν, διά ζώσης, τη συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Την ομάδα πλαισίωσαν, επίσης, γονείς, μέλη της σχολικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σύμβουλοι εκπαιδευτικών, καθώς και διάφοροι επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας, συνολικά, 31 άτομα.
Η επίσκεψη αυτή, ήταν μία πρωτοβουλία της κας. Κατσικοπούλου, η οποία αφού εξασφάλισε πρόσκληση από το Ευρωκοινοβούλιο, στη συνέχεια συντόνισε και οργάνωσε την υλοποίησή της.
Κατά την επίσκεψη, όλοι είχαν την ευκαιρία, να ξεναγηθούν στο κτίριο, να ενημερωθούν, επίσημα, σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τη δομή του, το ρόλο του και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να επισκεφτούν την αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας.
Εκτός των άλλων, η ομάδα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλές άλλες ομάδες επισκεπτών, από όλη την Ευρώπη, και να τύχει της επιδότησης που διατίθεται από το Ευρωκοινοβούλιο, σε κάθε ομάδα που αποτελείται από μόνιμους κατοίκους και υπηκόους της Ε.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass