Το 14ο Λύκειο τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 20 Νοε 2018 15:20

Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησαν καθηγητές και μαθητές-τριες του 14ου Λυκείου Λάρισας με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την περασμένη Παρασκευή.

Η εκδήλωση περιλάμβανε αφήγηση των γεγονότων από την επιβολή της δικτατορίας το 1967 και τον αντιδικτατορικό αγώνα, απαγγελίες ποιημάτων από τους μαθητές και προβολή οπτικών και ακουστικών ντοκουμέντων από το χρονικό της εξέγερσης. Οι μαθητές ερμήνευσαν τραγούδια των συνθετών Μάνου Λοΐζου, Μίκη Θεοδωράκη, καθώς επίσης και επετειακά τραγούδια μνήμης της εξέγερσης των φοιτητών. Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών του Πολυτεχνείου και τον Εθνικό Ύμνο.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες κ. Παπαστεργίου και κ. Φυτανή και τίμησαν με την παρουσία τους η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χριστίνα Ηλιάδη, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης για την αειφορία κ. Ελένη Ξυνοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δημήτριος Βλαχάκης, η γραμματέας κ. Ρία Γκούντα, και πολλοί γονείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass