Επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 15:37

Το επιτυχημένο καινοτόμο πρόγραμμα «Κυκλοφοριακής Αγωγής προσχολικής και σχολικής ηλικίας», της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, ξεκίνησε και συνεχίζεται και για τη φετινή σχολική χρονιά.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Η Πόλη που Μαθαίνει» και για την υλοποίησή της η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων συνεργάζονται με πιστοποιημένους εκπαιδευτές και συγκεκριμένα με τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Λάρισας, την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια και προπονήτρια ποδηλασίας, Εύη Ευαγγέλου με τη βοήθεια του πιστοποιημένου Δημοτικού υπαλλήλου για θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, Κων. Κωστακόπουλο. Προσεγγίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία το ζήτημα της κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την προσχολική και σχολική ηλικία. Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Αλκαζάρ υποδέχεται και τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τους μαθητές της Δ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαρισαίων, για ένα «βιωματικό μάθημα» εφαρμόζοντας απλούς κανόνες διάσχισης διαβάσεων, δρόμων και διασταυρώσεων, οδηγώντας μηχανοκίνητα οχήματα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Οκτώβριο για σχολεία και Παιδικούς Σταθμούς. Ήδη έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής οι εξής παιδικοί σταθμοί και σχολεία: 1ος Π.Σ., 3ος Π.Σ., 4ος Π.Σ. , 5ος Π.Σ., 6ος Π.Σ , 10ος Π.Σ., 14ος Π.Σ , 10ο Δημ. Σχολείο, 21ο Δημ. Σχολείο, 3ο Δημ. Σχολείο Γιάννουλης, 2ο Δημ. Σχολείο, 6ο Δημ. Σχολείο, 38ο και 31ο Δημ. Σχολεία. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-680246.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass